Asayiş

Asayiş Haberleri

Bağ Evi Değil 'Vahşet Evi' !

FERDİ YAVUZ- Bağ evinde yaşanan dehşet, fotoğraflara yansıdı. Cemal Metin Avcı, Pınar Gültekin'i öldürüp cesedini betonla varile gömdüğü bağ evinin salonundaki dağınıklık ve karmaşa vahşetin boyutunu ortaya çıkardı.

Zeynep Şenpınar'ın Katiline ‘Müebbet’ İstemi

Muğla'da Ramazan Bayramı’nın birinci günü boksör Selim Ahmet Kemaloğlu tarafından dövülüp, göğsünden bıçaklanarak öldürülen Zeynep Şenpınar cinayetiyle ilgili iddianame kabul edildi

Katil Zanlısını Sosyal Medya Hesabı Ele Verdi

Muğla’da öldürüldükten sonra cesedi bir varile konulan ve ardından üzerine beton dökülen Pınar Gültekin’in katil zanlısını sosyal medya hesabı ele verdi. Gültekin'in, katil zanlısı Cemal Metin Avcı'yı 16 Temmuz tarihinde sosyal medya hesabından engellediği ortaya çıktı.

Yaşlı Vatandaşı AFAD Kurtardı

Köyceğiz kırsalında dağlık alana giden 85 yaşındaki vatandaş indiği yerden çıkamayınca yardımına AFAD ekipleri ve Jandarma yetişti.

Yangına Müdahale Eden Herkes Yandı: 15 Yaralı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde çıkan yangına müdahale eden 15 yerli turist ve otel personeli yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Pınar’ın Katili Tutuklandı

Pınarı önce boğarak öldürüp, sonra yakıp daha sonra varilin içine koyup üzerine beton döken Cemal Metin Avcı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Muğla Kadın Platformu "Bir Kişi Daha Eksilmeye Tahammülümüz Yok" 

Muğla'da kaybolduktan 5 gün sonra Menteşe İlçesi'nde ormanlık alanda cesedi bulunan Pınar Gültekin için Muğla Kadın Platformu basın açıklaması gerçekleşti. 

Pınar’ın Katil Zanlısı Adliyeye Sevk Edildi

Muğla’da öldürüldükten sonra yakılıp, bir varil içine konulmasının ardından üzerine beton dökülüp cesedi sarp bir araziye atılan Pınar Gültekin'in katil zanlısı C.M.A. yoğun güvenlik önlemleri eşliğinde adliyeye sevk edildi.

Milas’taki Yangın Kontrol Altına Alındı

Muğla’nın Milas ilçesindeki zirai alanda çıkan yangın kontrol altına alındı.

Zıpkınla Balık Avlarken Kaybolan İki Gemiciden Birinin Cansız Bedenine Ulaşıldı

Muğla'nın Marmaris ilçesi Bozburun açıklarında görev yaptıkları guletten balık avlamak için ayrılan iki gemiciden birinin cansız bedenine ulaşıldı, diğer gemiciyi arama çalışmaları sürüyor.

Datça’daki Yangında 2 Dönüm Makilik Alan Zarar Gördü

Muğla’nın Datça ilçesinde makilik alanda çıkan yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor. yangında 2 dönüm makilik alan zarar gördü.

Milas’ta Zirai Alandaki Yangını Söndürme Çalışmaları Devam Ediyor

Muğla’nın Milas ilçesinde zirai alanda başlayan ve ormana doğru ilerleyen yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Genç Kızın Cesedi Yanmış Varilin İçinden Çıktı

Muğla'da 16 Temmuz'dan bu yana kendisinden haber alınamayan üniversite öğrencisi 27 yaşındaki Pınar Gültekin'in cansız bedeni ormanlık alanda üzerine beton dökülmüş olan varilin içerisinden çıkarıldı. Jandarma nezaretindeki itfaiye ekipleri talihsiz kızın cesedini gece özel aparatlarla varilin içerisinden çıkardı.

15 Dakikada 100 Bin Lira Kül Oldu

Bodrum'da bir mobilya mağazasına ait ürünlerin yandığı yangında, 15 dakikada 100 bin TL maddi hasar oluştu.

PINAR'DAN ACI HABER GELDİ

Pınar'dan acı haber geldi.

Polisten “Sahte Vali” Operasyonu

Covid-19 tedavisinde kullanılmak üzere hastaneler, sağlık ocakları ve kliniklere solunum cihazı almak için ticari işletmelerden, kendilerini valilik özel kalemi veya vali olarak tanıtarak,  para talep eden şebeke polis tarafından çökertildi

Ortaca'da Elektrik Akımına Kapılan Çocuk Hayatını Kaybetti

Muğla'nın Ortaca ilçesinde elektrik akımına kapılan 15 yaşındaki Ercan Oğuzhan Karahan hayatını kaybetti.

Köpek Yavrularını İtfaiye Ekipleri Kurtardı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, sulama havuzuna düşerek mahsur kalan 4 köpek yavrusunu itfaiye ekipleri kurtardı.

Kayalıklardan Düşen Gencin Cansız Bedenine 12 Saatlik Çalışmayla Ulaşıldı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde ot toplamak için çıktığı kayalıklardan düşen şahsın cansız bedeni, 12 saatlik çalışmanın ardından bulunduğu yerden AFAD, UMKE, Jandarma JAK ve AKUT ekiplerince çıkarıldı.

Toplam 1710 haber.