Asayiş

Asayiş Haberleri

Muğla’da Araca Zulalanmış Uyuşturucu Ele Geçirildi

Muğla’nın Marmaris ve Dalaman ilçelerinde, narkotik ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda araç içine zulalanmış uyuşturucu ele geçirildi.

Muğla’da Ölümlü Trafik Kazalarında Düşüş

Muğla’da, ölümlü ve yaralamalı trafik kazalarında bir önceki yıla göre yüzde 5,1 düşüş yaşandı.

Marmaris’te Domuzlar Sahile İndi, Yiyecek Aradı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 1 Haziran tarihinde açılması planlanan plajlarda ve sahil bandına inen domuz sürüleri yiyecek aradı.

Seydikemer’de Anız Yangınında 80 Saman Balyasını Yandı

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde çıkan anız yangınında 80 saman balyası yandı.

Buğday Yüklü Tır Şarampole Devrildi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, buğday yüklü tır yağıştan dolayı yolun kayganlaşması nedeniyle şarampole devrildi, sürücü yaralandı.

Milas'ta Uyuşturucu Operasyonu

Muğla’nın Milas ilçesinde gerçekleştirilen iki ayrı operasyonda uyuşturucu madde ve sentetik ilaç ele geçirildi.

Kayaköy’de Yangın

Fethiye Kayaköy’de kullanılmayan eski bir yapıda çıkan yangında ahşap bölümler yandı.

Köyceğiz'de Sahte Alkol Baskını

Muğla’nın Köyceğiz İlçesinde polis tarafından yapılan operasyonda sahte alkol üretip sattığı belirlenen A.K. gözaltına alınırken 26 litre el yapımı alkol ele geçirildi.

Zeynep’in Acılı Annesi 'Kızımın Kalemleri, Kitapları Kaldı'

Muğla'da milli boksör Selim Ahmet Kemaloğlu (26) tarafından öldürülen Zeynep Şenpınar'ın (25) Pazarcık ilçesinde yaşayan annesi Aruz Şenpınar, kızının mezarı başında ağıtlar yakarak fenalık geçirdi.

Çukura Düşen Yavru Köpek İtfaiye Tarafından Kurtarıldı

Muğla’nın Milas ilçesinde kapağı açık iletişim hatları çukuruna düşen yavru köpek, itfaiye ekipleri ve hayvanseverlerin çalışmasıyla kurtarıldı.

Kumar Oynayan 8 Kişiye 35 Bin 240 Lira Para Cezası

Muğla’nın Köyceğiz İlçesinde inşaat halindeki binaya polis tarafından yapılan kumar baskınında 1 kişi gözaltına alınırken, 8 kişiye kumar oynamak ve sosyal mesafe kuralına uymamaktan toplam 35 bin 240 lira para cezası kesildi.

Aydın- Muğla Yolun’da Bir Garip Kaza

Aydın Efeler’de bir otomobil akşam saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle yoldan çıkıp sulama kanalına uçtu. Su dolu kanaldan uzun uğraşlar sonucu çıkarılan otomobilin sürücüsü kazadan sonra önce araçtan sonra da kanaldan kendi imkanları çıkıp olay yerinden kaçtığı öğrenildi.

Menteşe’de Tarihi Eser Operasyonu

Muğla İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Menteşe’de bir eve gerçekleştirilen operasyonda, ev cephaneliği aratmadı.

Kafaca’da Bir Ev Alevlere Esir Oldu

Muğla’nın Menteşe ilçesi Kafaca Mahallesinde İsmail Kallem’e ait ahşap binada çıkan yangında ev tamamen yandı.

Sosyal Medya’ya Yükledikleri Video Başlarını Yaktı

Bodrum’da bir kişiyi ormanlık alana götürüp dövdükten sonra çektikleri görüntüleri sosyal medyada paylaşan, 4 şahıs tutuklandı.

Marmaris’teki Yangın Korkuttu

Muğla'nın Marmaris ilçesinde gece saatlerinde bir apartmanın alt katındaki döşeme mağazasında çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Boğalar Mahallesinde Ev Yangını

Muğla-Antalya sınırındaki kırsal Boğalar Mahallesinde elektrik tesisatından çıktığı belirlenen ev yangınında altı depo olarak kullanılan ev kullanılmaz hale geldi.

Oturduğu Evi Yaktı, Sonra Kaçtı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde psikolojik rahatsızlığı bulunduğu iddia edilen bir şahıs oturduğu evi ateşe verdikten sonra olay yerinden kaçtı.

14 Gün Sonra Cesedi Bulundu

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Mendos Dağı’na antrenman tırmanışı sırasında kaybolan dağcının cansız bedeni zirvede bulundu.

Toplam 1709 haber.