Asayiş

Asayiş Haberleri

İran Uyruklu 2 Şüpheli Tutuklandı

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan İran uyruklu 2 şüpheli tutuklandı.

Fethiye'de polis ekiplerinden örnek davranış

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bayram denetimlerini sıklaştıran trafik ekipleri, yapılan kontrollerde hem sürücüleri denetledi hem de bayramlarını kutladı. "Bu yolda sana güveniyoruz" sloganıyla yapılan bilgilendirmelerin ise yararlı olduğunu belirten vatandaşlar, örnek davranışları konusunda trafik ekiplerine teşekkür etti.

Orman yangınında vefat eden arkadaşlarını unutmadılar

Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı İçmeler Mahallesi Pamucak mevkiinde 27 Haziran 2021 tarihinde çıkan orman yangınında alevlerin arasında kalarak hayatını kaybeden yangın söndürme ekibinde görevli Görkem Hasdemir için amirleri ve mesai arkadaşları lokma döktürdü. Orman şehidinin babası ve babaannesi de lokma hayrına gelip oğulları için dua etti.

Körfez'de sürüklenen tekneyi KIYEM ekipleri kurtardı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde körfezde sürüklenen tekne, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü (KIYEM) ekipleri tarafından kurtarıldı.

Yatarak Motosiklet Kullanan Sürücüye Ceza Yağdı

Fethiye’de trafik güvenliğini tehlikeye atan bir sürücüye motosikletin üzerinde yatar vaziyette seyrettiği için ceza kesildi.

Salça kazanına düşen Öykü bebek kurtarılamadı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde salça kazanına düşerek ağır yaralanan 2 yaşındaki Öykü Merve, 21 gündür tedavi gördüğü İstanbul Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşam mücadelesini kaybetti.

Elektrik kablosundan çıkan yangın korkuttu

Fethiye’de çarşı bölgesinde bulunan bir iş yerinde elektrik kablosunun yanmasından dolayı çıkan yangın kısa süreli korku yaşattı.

Trafik denetimleri artırıldı

Kurban Bayramı tatili ile birlikte trafik yoğunluğu da yaşanmaya başlarken Muğla'nın Fethiye ilçesinde 3.Etap Sahil Bandı’nda trafik ekipleri karayolları üzerinde yaptıkları denetimlerde sürücülere trafik kurallarına uymaları konusunda hatırlatmalarda bulundu.

Silahlı saldırı olayında failler 6 ay sonra yakalandı

Muğla İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri Aralık ayında meydana gelen Marmaris’teki iş insanına silahlı saldırının faillerini 4 ilde eş zamanlı operasyon ile yakalayarak gözaltına aldı.

Fethiye’de Dronlu Trafik Denetimi 

Fethiye’de dronlu trafik denetimi gerçekleştirdi. 

Cinayet zanlısı iki sevgiliye ağırlaştırılmış müebbet verildi

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, dere yatağında ölü bulunan 24 yaşındaki Kerim Bozan'ı öldürdükleri iddiası ile yakalanıp tutuklanan İngiliz uyruklu Elizabeth Rose Oleary ile sevgilisi Iraklı Hayder Mahdı Karaeem, Fethiye 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki karar duruşmasında yine birbirlerini suçlarken, her iki tutuklu sanık da ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Fethiye’de Korkutan Yangın

Fethiye’de Günlükbaşı Mahallesi’nde bulunan oyuncakçı dükkanında sabah saatlerinde yangın çıktı.

Fethiye’de safari araçları denetlendi

Fethiye’de safari turları yapan araçlar Fethiye trafik büro amirliği ekipleri tarafından denetlendi.

Çamköy’de korkutan yangın

Çamköy Mahallesi’nde sebebi bilenmedik bir şekilde çıkan yangın, ekiplerin zamanında müdahalesi sonrasında kontrol altına alındı.

Göcek’te Orman Yangını

Muğla'nın Fethiye ilçesi Göcek Mahallesinde ormanlık alanda yangın başladı.

Gemiler Koyu’nda Yangın Çıktı

Fethiye’nin eşsiz koylarından biri olan Gemiler Koyu’nda, saat 17.40 sularında yangın çıktı.

Fethiye’de Zorla Senet İmzalatma İddiasıyla 6 Kişi Gözaltına Alındı

Fethiye’de arazi için zorla çek, senet imzalattıkları iddia edilen 6 kişi gözaltına alındı. 

Metin Ergun'un İçinde Bulunduğu Araç Kaza Yaptı

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Muğla Milletvekili Metin Ergun’un içinde bulunduğu araç, seçim çalışmaları için bulunduğu Fethiye’den dönerken Köyceğiz İlçesi Beyobası kavşağında kaza yaptı. 

3 kişinin vurulduğu olayda 1 kişi daha tutuklandı

Fethiye'de, sokak ortasında 3 kişinin vurulmasının ardından 4 şüpheliden 2'si tutuklanmıştı. Soruşturma kapsamında tutuklu sayısı 3'e yükseldi.

Toplam 1710 haber.