Asayiş

Asayiş Haberleri

Milas'ta Gözaltına Alınan 7 Şebeke Üyesinden 3’ü Tutuklandı

Milas Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği tarafından düzenlenen operasyonda 7 kişi gözaltına alındı Şahıslardan 3’ü tutuklandı, 4’ü adli kontrol ile serbest kaldı.

Motorsiklet Hırsızları Tutuklandı

Milas’ta meydana gelen hırsızlık olayının ardından jandarma ekiplerince gözaltına alınan iki şahıs, sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Milas’ta Sosyal Mesafe Kuralına Uymayanlara Ceza

Yoğunluk yaşanan cadde, meydan ve sokaklarda denetimlerini sürdüren Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Milas’ın Esentepe Mevkii’nde gruplar halinde şahısların bir araya geldikleri ihbarı üzerine çalışma başattı.

Marmaris Yine En Çok Ceza Kesen İlçe Oldu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, korona virüse karşı alınan tedbirler kapsamında iki günlük sokağa çıkma yasağına uymayan 14 kişiye Hıfzıssıhha genelgelerine ve Kabahatler Kanunu’na göre kurallara uymamaktan ve sokağa çıkma yasağını ihlalden toplam 78 bin lira para cezası kesildi.

Fethiye’de Sokağa Çıkma Yasağını İhlal Eden 40 Kişiye Para Cezası Kesildi

Muğla’nın Fethiye sokağa çıkma yasağını delen 40 kişiye toplam 31 bin 560 lira ceza kesildi.

Lüks Villayı Kumarhaneye Çevirdiler

Kumar oynayan 10 kişiye idari yaptırım cezası kesildi, kumar oynatan 2 kişi adliyeye sevk edildi.

Fethiye'de Koronadan Üçüncü Ölüm

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye'de de etkili olan korona virüs nedeniyle iki günlük sokağa çıkma yasağı ilan edilirken Fethiye'de üçüncü ölüm vakasının oluştuğu öğrenildi. Yaklaşık 10 gün önce Ortaca Devlet Hastanesinden Fethiye Devlet Hastanesine sevk edilen yaşlı şahıs covid 19 nedeniyle vefat etti.

Marmaris’ten Temin Ettikleri Uyuşturucuyu Datça’da Satan 3 Şüpheli Yakalandı

Muğla’da, polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda Marmaris’ten temin ettikleri uyuşturucuyu, Datça ilçesinde sattıkları iddia edilen 3 şüpheli yakalandı.

Bodrum’da Restoran Alev Alev Yandı

Bodrum’da kapalı olan bir restoran tahliye işlemi yapılırken alev alev yanarak kül oldu.

Yunan Sahil Güvenliği Bunu Hep Yapıyor

Muğla kıyılarından Yunanistan adalarına geçiş yapmaya çalışan sığınmacılara Yunan Sahil Güvenlik botları Türk karasularına iterek geri gönderiyor.

Bir Yılda 4 Tekne Motorunu Çaldılar

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir teknenin dıştan takma motorunun çalınma anları güvenlik kameralarına yansıdı. Aynı bölgede 1 yıl içerisinde 4 adet tekne motoru çalındığı öğrenildi.

Çaldığı Motosikletle Gelip Başka Birini Daha Çaldı

Bodrum’da motosiklet hırsızlığı yapan bir şahıs, çalıntı motosikletini bırakıp, başka bir motosiklet çaldı. Çevrede bulunan bir iş yeri önünde yaşanan hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Fethiye’de Tarihi Eser Operasyonu

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, polisin düzenlediği tarihi eser operasyonunda 72 adet sikke, 25 adet farklı boy ve şekillerde obje ele geçirilirken, bir kişi gözaltına alındı.

Akyaka’da Tarihi Eser Operasyonu

Muğla İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube ile Akyaka Karakol Komutanlığı ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda 290 adet tarihi değer taşıyan Roma ve Bizans dönemine ait sikke ele geçirildi.

Domuzlar Gündüz Vakti Sokağa İnmeye Başladı

Korona virüs nedeniyle Bodrum’da insanlar dışarı çıkmayınca, domuzlar gündüz vakti sokağa indi.

Sahilde Toplanınca Cezayı Yediler

Bodrum'da yapılan tüm uyarıları hiçe sayarak deniz kenarında birarada alkol alan 6 kişiye, sosyal mesafe kuralına uymadıkları için para cezası kesildi.

Evde Kumar Oynayanlara Sosyal Mesafe Cezası

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, evde kumar oynadığı tespit edilen 11 kişiye sosyal mesafe kuralını ihlal ettikleri gerekçesiyle 8 bin 679 lira ceza, ev sahibine ise 3 bin 150 TL ceza uygulandı.

Freni Boşalan Kamyon Ormana Daldı

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde, freni boşalan kuru gıda yüklü kamyon ormanlık alana girerek durabildi, şoför hafif yaralandı.

Toplam 1710 haber.