Genel

Genel Haberleri

BAŞKAN ÇIRALI, “ÜYELERİMİZİ OY KULLANMAYA DAVET EDİYORUM”

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Mavi Grup Başkan Adayı Osman Çıralı, Cumartesi günü Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde saat 09.00 ile 17.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan FTSO seçimlerine tüm üyeleri vatandaşlık görevlerini yapmak üzere davet ederken, “Ne yazık ki seçim çalışmaları kapsamında bazı arkadaşlar bel altı karalama çalışmaları ile seçim çalışması yapıyor. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası bu durumlara kesinlikle alışkın değildir. Odanın itibarını zedelemeye kimsenin hakkı yok” dedi.

GENEL MÜDÜR ERKILINÇ’TAN DEĞERLENDİRME: BASINIMIZI YAŞATMAYA KARARLIYIZ

Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Cavit Erkılınç, yasa değişiklikleri sonrası birinci önceliklerinin ilan kayıplarını telafi etmek ve gazetelerin gelirlerini artırarak çeşitlendirmek olduğunu belirterek, “Resmi ilanların geleceğine dair belirsizliğin ortadan kaldırılması ile birlikte artık yolumuz açık, hedefimiz bellidir” ifadesini kullandı.

“KAN BAĞIŞI SİZDEN HEDİYE KİTAP BİZDEN”

Fethiye Müftülüğü ve Kızılay iş birliğinde kan bağışı kampanyası düzenlendi. Yeni Camii önünde düzenlenen etkinlikte kan bağışında bulunanlara kitap hediye edildi.

MAVİ GRUP BAŞKAN ADAYI ÇIRALI, FETHİYE PROGRAMINA KONUK OLDU

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Mavi Grup Başkan Adayı Osman Çıralı, Fethiye programının konuğu oldu.

ÇOK SESLİ MÜZİK KORUSU BÜYÜK ALKIŞ TOPLADI

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Çok Sesli Müzik Korusu tarafından Telmessos Antik Tiyatro’da konser düzenlendi.

BİTKİSEL ATIK YAĞLAR SİZDEN HEDİYE ÇEKİ BİZDEN

Fethiye Belediyesi ile Deha Biodizel Firması bitkisel atık yağların toplanmasıyla ilgili protokol imzaladı.

DTO FETHİYE ŞUBESİ YÖNETİMİ BELİRLENDİ

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen genel kurulda DTO Fethiye Şube Başkanlığı’na İlkay Tugay seçilmişti. Fethiye İlçe Seçim Kurulu gözetiminde yönetim ve organ seçimleri yapıldı.

SEYDİKEMERLİ ÖĞRENCİLERDEN ANLAMLI BAĞIŞ

Seydikemer’de Alaçat Ortaokulu öğrencileri okulda düzenledikleri kermesten elde ettikleri gelirle aldıkları mamaları Seydikemer Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne bağışladılar.

BAŞKAN DEMİR: İBB'YE İFTİRA ATANLAR KENDİ KAZDIGI KUYUYA DÜŞTÜ!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) çalışan Albayrak Grubu'na ait cenaze aracında 144 kilo 550 gram esrar çıkması olayına ilişkin değerlendirmede bulundu. Kirli oyunun İBB'yi suçlu gibi göstermek için planlandığını belirten Başkan Demir: “Bazı güruhların oyunu ellerinde patladı" dedi.

AYSEL VE YUSUF ÇİFTİ, KARACA’YA TEŞEKKÜR ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ

İki engelli vatandaş Aysel Aslan ve Yusuf Serik çifti geçtiğimiz günlerde dünya evine girmişti. ‘Sen de gel engelsiz kafe’ de yapılan düğün sonrası Serik çifti, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundular.

MAVİ GRUP’TAN BELEDİYE’YE ZİYARET

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Adayı Osman Çıralı, mavi grup ekibiyle Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundu.

BAŞKANLARDAN, BAŞKANA ÖVGÜ

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir yönetimi ile birlikte Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal'ı ziyaret etti. Ziyarette Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya övgüler yağdı. 

BAŞKAN OTGÖZ, MUHSİN ERYILMAZ’I ACI GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKMADI

İçişleri Bakanlığı Müşaviri, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) Daire Başkanı Muhsin Eryılmaz'ın annesi Teslime Eryılmaz Seydiler Mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazına Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz de katıldı.

FETHİYE’DE AHİLİK HAFTASI KUTLANDI

Ahilik haftası kapsamında Fethiye Esnaf Ve Sanatkarlar Mesleki Eğitim Merkezi’nde program düzenlendi.

TELMESSOS ANTİK TİYATRO KAPILARINI AÇTI

Muğla'nın Fethiye ilçesinde deniz kıyısında hem de şehir merkezinde yer alan, ender antik tiyatrolardan Telmessos Antik Tiyatrosu yaklaşık 7 yılın ardından kapılarını ziyaretçilere açtı. Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’nın katılımıyla gerçekleşen açılışa çok sayıda vatandaşta katıldı. 

BAĞ BOZUMU FESTİVALİ’NİN ÜÇÜNCÜSÜ DÜZENLENİYOR

Fethiye Belediyesi'nin ve Üzümlü Mahallesi Muhtarlığı'nın katkılarıyla bağ bozumu festivalinin üçüncüsü  düzenleniyor.

ESNAFLAR FETHİYE’NİN İL OLMASINI İSTİYOR

Cumhuriyetimizin 100. yılda 100 il projesi kapsamında 19 ilçenin daha İl olabileceği açıklandı. İl olabilecek 19 ilçe arasında Fethiye'nin de yer aldığı belirtildi. FRTTV ailesi olarak mikrofonları Fethiye esnafına uzattık ve 'Fethiye İl olmaya hazır mı?' sorusunu sorduk. 

SEYDİKEMER BELEDİYESİNE ÇÖP TOPLAMA  ARACI KAZANDIRILDI

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Seydikemer Belediyesi’ne 2022 model çöp toplama aracı hibe edildi. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, daha etkin ve aktif bir hizmet için belediyenin araç filosunu güçlendirmeye devam edeceklerini kaydetti. 

FTSO ÜYELERİNİN LONDRA TURİZM FUARINDA YERİ HAZIR 

Bu yıl 7-9 Kasım 2022 tarihleri arasında 43'üncüsü düzenlenecek Londra Dünya Turizm Fuarı'nda (World Travel Market –WTM-2022) Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) üyelerinin yeri hazır. FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Londra’da 7-9 Kasım 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek WTM fuarında Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası olarak Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın ilgili kuruluşu Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) standında aldığımız bölümde üyelerimizle birlikte bölgemizin tanıtımını yapacağız. Fuarda Fethiye masasında tanıtım için yer almak isteyen üyelerimiz, Odamıza başvuruda bulunabilir.” dedi.