Genel

Genel Haberleri

Fethiye Sanayisinin Taşınacağı Yer Merak Konusu Oldu! Sanayiciler Memnun Mu?

31 Mart yerel seçimleri öncesinde Fethiye’de Belediye Başkan adayları çalışmaları ve ziyaretleriyle projelerini vatandaşlara anlatmaya başladı.

İncirköy Camii Törenle İbadete Açıldı

Fethiye Belediyesi tarafından İncirköy Mahallesi’nde yapımı tamamlanan İncirköy Camii, düzenlenen törenle açıldı. 9 ayda tamamlanan caminin 14 milyon TL’ye mal olduğu belirtildi.

Fethiye’de pazarcılar isyanda! Cuma pazarı güncel fiyatlar!

Fethiye’de haftanın Salı ve Cuma günleri kurulan pazarda fiyatlar can yakıyor. Pazarcılar kazançlarının düştüğünü dile getirirken düşen ilgi alakadan dolayı mutsuzlar.

Sıfır Atık Merkezi Tamamlandı

“Sıfır Atık” projesi kapsamında, kaynağında ayrı biriktirilen atıkların birbirleriyle karıştırılmadan toplanmasına yönelik altyapının geliştirilmesi ve atık yönetim sistemini daha çevreci bir hale getirmek amacıyla Fethiye Belediyesi Atık Getirme Merkezi inşaatı tamamlandı.

Çiftlik Halk Evi Törenle Açıldı

Fethiye Belediyesi tarafından Çiftlik Mahallesi’ne kazandırılan halk evi, gerçekleştirilen törenle açıldı. Programa yoğun bir katılım oldu.

Yol Arkadaşını Yalnız Bırakmadı

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, yoğun siyasi çalışmalarına rağmen eski belediye başkan yardımcısı ve dava arkadaşı Mehmet Yılmaz Cesur'u kaldığı hastanede ziyaret etti.

Milletvekili Otgöz: Malta’lı Turistleri Muğla’ya Bekliyoruz

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Türkiye - Malta Parlamentolar arası Dostluk Grubu Başkanı olarak, Malta Büyükelçisi Theresa Cutajar’ı makamında kabul etti.

Spor Ekstra ilgi görüyor

FRT TV'de Salı akşamı 20.00'da yayınlanan Sertaç Bayraktar'ın hazırlayıp sunduğu Spor Ekstra'nın bu haftaki konukları Fethiye Fitness Center Kurucusu Dudu İgan ve Artistik Jimnastik 4. Kademe Baş Antrenörü Naim Uçar oldu. 

Fethiye'de Uzman ve Donanımlı Kadrosuyla Cep Klinik Hizmetinizde

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Cumhuriyet Mahallesi, Atatürk Caddesi No:37’de bulunan Cep Klinik Teknik Servis & Aksesuar, uzman ve donanımlı kadrosuyla hizmet vermeye devam ediyor.

Ülkü Ocakları’ndan Şehit Çakıroğlu İçin Lokma Hayrı

Fethiye Ülkü Ocakları tarafından 20 Şubat 2015 tarihinde Ege Üniversitesi’nde teröristlerce canice katledilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu hayrına lokma hayrı yapıldı.

Seydikemer, Nikah Salonu İçin Gün Sayıyor

Seydikemer’de ilk olma özelliği taşıyan ve Eşen Çayı kenarına yapılacak Nikah Salonu projesinde inşaat çalışmaları başladı. Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, “Seydikemer’de mutluluğu ‘Evet’ diyecek olan çiftlere, güzel ve nezih bir salon hazırlıyoruz” dedi.

Fethiye Sokak Lezzetleri Açılışı Gerçekleşti

Likya Kadın Kooperatifi ve Fethiye belediyesi öncülüğünde hizmete sunulan projede ayaküstü lezzetler tek bir sokak üzerinde modern mutfak karavanlar içerisinde hazırlanıyor.

Bölgenin Sorunları Belediye Başkan Adaylarına Rapor Halinde Sunulacak

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ev sahipliğinde gerçekleştirilen Fethiye-Seydikemer Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu toplantısında, bölgenin sektörel, çevresel ve sosyal sorunlarının derlenerek Muğla Büyükşehir, Fethiye ve Seydikemer belediye başkan adaylarına sunulması konusunda ortak karar alındı. Toplantıda ayrıca sürdürebilir turizm kapsamında koyların yapılaşmadan korunması için alınacak tedbirler konuşuldu.

Fethiyeli Öğrenci Amerika’dan Altın Madalya İle Döndü

Fethiye Atatürk Ortaokulu ve Bilsem öğrencisi Elif Sıla Bozyiğit, Uluslararası Amerika Copernicus Matematik Yarışmasında altın madalya kazandı.

Bodrum’da Sıcak Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Bodrum’un Mumcular ve Gündoğan Torba güzergâhında başlatılan sıcak asfalt çalışması devam ediyor.

Ftso’dan Çağrı: İnşaat Yasağı, 11 Mart’ta Başlayacak Uçuşlara Uygun Olmalı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, 2024 yılı turizm sezonunda İngiltere’den Dalaman’a uçuşların 11 Mart’ta başlayacağını vurgulayarak, inşaat faaliyetleri yasağının da, gelen misafirleri mağdur etmeyecek şekilde belirlenmesi gerektiğini söyledi. Osman Çıralı, inşaat sektöründeki Oda üyeleri başta olmak üzere, inşaat yapan bölge sakinlerinin de 11 Mart’ta başlayacak turizm sezonuna uygun planlama yapmaya davet etti. Başkan Çıralı, ayrıca turizmle bağlantılı işyerlerine de 11 Mart’ta başlayacak sezona hazırlanarak, hizmete açılması çağrısı yaptı.

Alzheimer Derneği’nde Doya Sıya Eğlendiler

Fethiye Alzheimer Derneği’nde yaşlı vatandaşları sosyalleştirmek amacıyla müzik dinletisi programı düzenlendi.

THK Yıl Dönümünde Çelenk Programı

Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından Türk Tayyare Cemiyeti adı ile kurulan Türk Hava Kurumu'nun kuruluşunun 99. yılı Beşkaza Meydanı’nda düzenlenen törenle kutlandı.

FTSO Meclisi, Yönetim Kurulunu İbra Etti

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi, Şubat Olağan toplantısında FTSO Yönetim Kurulu’nun 2023 yılı hesaplarını oy birliğiyle ibra etti.

Toplam 6393 haber.