Gündem

Gündem Haberleri

Bisikletiyle Türkiye'yi Dolaşan Taşyıldız, Fethiye’de Mola Verdi

Cumhuriyetin 100. yıl coşkusunu yaşamak için bisikletiyle Türkiye turuna çıkan Mustafa Taşyıldız,Fethiye’de mola verdi.

“Çalmadığım Bir Gökyüzü Kalmıştı”

Ölüdeniz’de renkli anlar…Paraşütle uçarken klarnet çaldı, görenler hayretle seyretti.

Fethiye'de meyve fiyatları cep yakıyor

Muğla'nın Fethiye ilçesinde her Cuma kurulan Üretici Pazarı’nda bu hafta sebze fiyatları geçen haftaya göre fazla değişmezken meyve fiyatları cep yakıyor.

Fethiye’de Şarj İstasyonları Rağbet Görüyor

Fethiye’de Güneş enerjisinden kendi elektriğini üreten şarj istasyonları 2. Etap Sahil Bandı'na ve Beşkaza Meydanı'na konumlandırıldı. Şarj istasyonları, vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanıyor.

Vergi ve harçlara yeni zam

Vergi ve harçlar, Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararıyla birlikte zamlandı. Yurt dışından getirilen cep telefonlarının kaydedilmesi için gereken harç bedeli, tapu harçları, KDV oranları, pasaport, noter ve vize harçları artırıldı. 

TSM Korusu seyirciden tam not aldı

Özer Olgun Kültür Merkezi’nde TSM Korosu’nun sergilediği performans, müzikseverlerden tam not almayı başardı.

Şampiyon Defans Muğlaspor’a İmza Attı

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Muğlaspor, geçtiğimiz sezon Karabük İdmanyurdu forması giyen ve sezonu şampiyon tamamlayan 27 yaşındaki savunma oyuncusu Ogün Yıldırım’ı transfer etti.

Herkes İçin Yoga

Milas Belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenlenecek yoga dersleri ile kadınlara sağlıklı yaşamın kapısı aralanacak. Yoga kursuna 18 yaş üstü kadınların başvuruda bulunabileceği ve katılım sayısının kontenjanla sınırlı olduğu belirtildi.

Fethiye polisinin "Gönül Bağı" projesi devam ediyor 

Fethiye Toplum Destekli Büro Amirliği ekipleri, özel eğitim öğrencisine özel hayata geçirdiği 'Gönül Bağı' projesi devam ediyor.

Martı Kafe, Mahkeme Kararıyla Boşaltıldı 

Fethiye’de 2012 yılından bu yana hizmetini sürdüren Martı Kafe, uzun süre kapalı kalması gerekçe gösterilerek sözleşmesi Fethiye Belediyesi Anonim Şirketi (FEBAŞ) tarafından fesih edildi.

Fethiye’de damacana suya zam geldi

Muğla’nın turistik ilçelerinden olan Fethiye’de 19 litrelik damacana su fiyatları, yapılan zam ile birlikte 50 TL’ye yükseldi.

Vektörle Mücadelede Tüm Birimleri ile Sahada

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde vektörle mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Milletvekili Otgöz Duyurdu, “Projeler Hız Kazanacak”

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile görüştü. Görüşmeye Ortaca Belediye Başkan Yardımcısı Ferruh Atabey de katıldı.

26. Tarım, Çevre ve Turizm Festivali Başladı

Ortaca’da bu yıl 26.sı düzenlenen Tarım, Çevre ve Turizm Festivali kortej yürüyüşüyle başladı.

Avrupa üçüncüsü olan İlyasoğlu, çiçeklerle karşılandı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde yaşayan milli güreşçi Selvi İlyasoğlu, İspanya’dan bronz madalyayla yurda dönerken Köyceğiz'de çiçeklerle karşılandı.

Belediye Meclisi Bugün Toplanıyor

Menteşe Belediye Meclisi aşağıda bulunan gündem maddelerini görüşmek üzere 4 Temmuz 2023 Salı Günü (bugün) saat: 14.00’te Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş Başkanlığında toplanıyor. Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde yapılacak toplantıyı www.mentese.bel.tr adresinden canlı olarak takip edebilirsiniz.

TOBB Girişimcilik Seçim Takvimi Yayınlandı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Kadın ve Genç Girişimciler İl Kurulları için başvurular 3 Temmuz 2023 Pazartesi günü başladı.

Muğla Odaları ve Borsası buluştu: “Muğla için birlikteyiz”

Milas Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde 36’ıncı kez bir araya gelen TOBB üyesi Muğla Odaları ve Borsası Muğla için birliktelik mesajı verdi.

Toplam 4248 haber.