Gündem

Gündem Haberleri

26. Tarım, Çevre ve Turizm Festivali Başladı

Ortaca’da bu yıl 26.sı düzenlenen Tarım, Çevre ve Turizm Festivali kortej yürüyüşüyle başladı.

Avrupa üçüncüsü olan İlyasoğlu, çiçeklerle karşılandı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde yaşayan milli güreşçi Selvi İlyasoğlu, İspanya’dan bronz madalyayla yurda dönerken Köyceğiz'de çiçeklerle karşılandı.

Belediye Meclisi Bugün Toplanıyor

Menteşe Belediye Meclisi aşağıda bulunan gündem maddelerini görüşmek üzere 4 Temmuz 2023 Salı Günü (bugün) saat: 14.00’te Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş Başkanlığında toplanıyor. Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde yapılacak toplantıyı www.mentese.bel.tr adresinden canlı olarak takip edebilirsiniz.

TOBB Girişimcilik Seçim Takvimi Yayınlandı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Kadın ve Genç Girişimciler İl Kurulları için başvurular 3 Temmuz 2023 Pazartesi günü başladı.

Muğla Odaları ve Borsası buluştu: “Muğla için birlikteyiz”

Milas Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde 36’ıncı kez bir araya gelen TOBB üyesi Muğla Odaları ve Borsası Muğla için birliktelik mesajı verdi.

Bayram Bitti, Tekne Turlarına İlgi Düştü 

Kurban Bayramı tatilinde yerli ve yabancı turistler 12 Adalar ve 6 adalar tekne turlarına yoğun ilgi gösterdi. Bayramın bitmesiyle turlara ilgide azaldı.

CHP’li Demir, "liyakat Gelmeden Enflasyon Düşmez!"

Cumhuriyet Halk Partili siyasetçi Mehmet Demir, ENAG'ın Haziran ayı enflasyon verilerini açıklamasının ardından değerlendirmede bulundu. CHP'li Demir:" TÜİK her ne kadar görmezden gelse de enflasyon artık gözle görülür seviyelere çoktan ulaştı." dedi.

Madımak Katliamında Can Verenler Anıldı

30 yıl önce Sivas’taki Madımak Otelinde ateşe verilerek katledilen 33’ü sanatçı, 2’si otel çalışanı olmak üzere 35 can için Bodrum Alevi Bektaşi Kültür Derneği merkezinde anma etkinliği düzenlendi.  

Madımak Katliamı 30. Yılında Anıldı

Muğla’nın Fethiye ilçesindeki Günlükbaşı Futbol Sahası’nda Sivas’taki Madımak Oteli’nde katledilen 33 sanatçı ve aydın için anma töreni düzenlendi.

Fethiye’de kasapların kıyma mesaisi

Fethiye’de Kurban Bayramının ardından başlayan kasapların kıyma mesaisi bayramdan sonra da devam ediyor.

Sıcağı Gören Kendini Denize Attı

Fethiye'de 32 derece hissedilen sıcaktan bunalan yerli ve yabancı tatilciler Belcekız ve Çalış Plajı'nı doldurdu. 

Fethiye’de Hava Sıcaklığı Artacak

Muğla’nın Fethiye ilçesinde hava sıcaklığı ortalama 33 derece seyrediyor. Meteroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre Fethiye’de hava, önümüzdeki günlerde 3-5 derece daha da artacak.

Büyük Samanlığa İlgi Yoğun Oldu

9 gün bayram tatilini fırsata çeviren binlerce turist Büyük Samanlık plajına akın etti. 

Uzm. Diyetisyen Arsal; “Faydası Saymakla Bitmiyor”

Uzman Diyetisyen Gamze Arsal, yaban mersininin 10 faydasını anlattı

Âşıklar Tepesi Yolu Kilitlendi

Fethiye’de Manzarasıyla büyüleyen, Fethiye'de ki birçok vatandaşın buluşma noktası olan Âşıklar Tepesi’ne giden yol, Telmessos Antik Tiyatro’daki konser ile barlar sokağındaki yoğunluk sebebiyle kilitlendi.

Fethiye’de ‘Madrigal’ Gecesi

2007’den bu yana birçok şarkısıyla müzikseverlerin gönlünde taht kuran ‘Madrigal’, Telmessos Antik Tiyatro’da konser vererek hayranları ile buluştu.    

Tur Araçları Denetlendi

Fethiye Kaymakamlığı Turizm Danışma  Bürosu,TURSAB Batı Akdeniz BTK ve İlçe Jandarma Komutanlığı personelinin katılımı ile Öludeniz Ovacık mevkiinde tur ve transfer aracı denetimleri gerçekleştirildi.

Denizcilik Ve Kabotaj Bayramı 3 Temmuz'da Kutlanacak

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nın 97. yıl dönümü tören ve etkinlikleri 1 Temmuz’un Kurban Bayramı’na denk gelmesi dolayısıyla 3 Temmuz pazartesi gününe alındı.

Ülkeyi terk edeceğini açıklamıştı! Fethiye’de tatil yaptı 

Seçim sonucunun ardından "Bana gitme vakti göründü" diyen oyuncu Ahsen Eroğlu, Fethiye’de tatil yaptı.

Toplam 4253 haber.