Gündem

Gündem Haberleri

Son 24 Saatte 29 Hasta Vefat Etti, 1321 Hasta İyileşti.

Türkiye'de son 24 saatte 987 kişiye koronavirüs tanısı konuldu, 29 kişi hayatını kaybetti, toplam vaka sayısı 157 bin 814, can kaybı 4 bin 369, iyileşen hasta sayısı 120 bin 15 oldu.

Mete'den Bayram Mesajı

Zeybekoğlu'ndan Bayram Mesajı

Vekil Demir'den Bayram Mesajı

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Gökcan'dan Bayram Mesajı

FERDİ YAVUZ- AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Gürün Vatandaşların Bayramını Kutladı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün Ramazan Bayramı nedeni ile bir mesaj yayımlayarak tüm vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Başkanlardan Bayram Ziyareti

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş Ramazan Bayramında görevleri başında olan çalışanları ziyaret etti.

Muğla'da Bayram’da ‘Seyyar Manav’ Uygulaması

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramında uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle ‘seyyar manav’ uygulamasını kısıtlama süresince devam ettirecek. 

Meteorolojiden Uyarı ! 

FERDİ YAVUZ- Meteoroloji  4. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Muğla bölgesine için fırtına uyarısında bulunuldu.

Bodrum’a Giren Araç Sayısı Sıfıra Düştü

Ramazan bayramında trafik yoğunluğunun en çok olduğu yerlerden biri olan Bodrum’da araç giriş sayısı sıfıra kadar düştü.

Çirkin Saldırı Kınandı !

FERDİ YAVUZ- Muğla Büyükşehir Gazeteciler Derneği Başkanı Cem Kaytan, Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut, Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı H. Seda Köktener ve Fethiye Gazeteciler Derneği Başkanı Osman Baykuş, ortak bir basın açıklaması yaparak Muğla Gazetesi’ne yapılan çirkin saldırıyı kınadı.

Ramazan Bayramı Öncesi Muğla’da Tedbirler Arttırıldı

Ramazan Bayramı öncesi koronavirüs salgınının toplum sağlığına yönelik oluşturduğu riski yönetmek, sosyal izolasyonu temin ve sosyal mesafe kurallarına riayet edilmesi amacıyla İl genelinde denetim ve tedbirler arttırıldı.

Bodrum Tarihinin En Sessiz Bayramına Hazırlanıyor

Her yıl Ramazan Bayramı öncesinde kilometrelerce kuyruk oluşan Bodrum yolları ilk kez bayram öncesi bu kadar sessiz kaldı.

İçişleri Bakanlığı'ndan 65 Yaş Üstüne Seyahat İzni Açıklaması

İçişleri Bakanlığı'ndan 65 yaşın üstündekilere bugünden itibaren başlayan seyahat izniyle ilgili açıklama geldi.

Muğla’da 40 Bin Metre Dere Temizliği Yapıldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından 2020 yılının Mayıs ayı itibariyle il genelinde 40 bin 759 metre dere temizliği yapıldı.

Başkan Uzundemir’in Acı Günü

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir’in babası Osman Uzundemir hayatını kaybetti.

Çocukların İlk İşi Denize Girmek Oldu

Sokak çıkma kısıtlamasına kısa bir ara veren çocuklar, Bodrum’da denizin keyfini doyasıya çıkardı. Korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle denize girmenin ve sahillerde gezmenin yasak olmasına aldırmayan aileler çocuklarını denize soktu.

Ortaca’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Coşkuyla Kutlandı

FERDİ YAVUZ- Konavirüs tedbirleri kapsamında 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları bu yıl Ortaca’da farklı bir şekilde kutlandı.

Muğla’da Berber ve Kuaförlerin Saatleri Değişmedi

FERDİ YAVUZ- Ramazan Bayramı öncesi yoğunluğun artacağı berber ve kuaförlerin çalışma saatleri Muğla’da aynı şekilde devam edecek.