Gündem

Gündem Haberleri

Göcek Tüneli uzunluğuna göre Türkiye’nin en pahalı tüneli

Göcek Tüneli’nin geçiş ücretinin fahiş fiyatlarda olmasını CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç ve beraberindekiler Göcek tüneli önünde “Göcek tüneli soygununa dur denmelidir” diyerek, protesto ettiler. 

Başkan Otgöz, Seydikemerli güreşçiye altın hediye etti

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında 110 kiloda Türkiye 3’üncüsü olarak Milli Takım kadrosuna seçilen Seydikemerli güreşçi Muhammed Enes Özcan’a altın hediye etti

Başkan Aras, Bodrum’u gururlandırdınız

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, teknik ekip ve oyuncuların koronavirüse yakalanması nedeniyle namağlup ilerlediği  EHF Avrupa Kupası'ndan elenen Yalıkavakspor'u ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürlükleri iş birliğinde sürdürülüyor

Öğretmenlerin, değişen koşullar karşısında bilgi, beceri ve yetkinliklerini arttırmayı ve bu sayede gelecek nesillere eğitim ile dokunarak ülkemizin yeteneklerinin gelişimine destek olmayı amaçlayan “Değerli Öğretmenim Programı” devam ediyor. Anadolu Vakfı program kapsamında 19 Nisan’da Muğla, Adana ve Bilecik’teki öğretmen ve idarecilere “Bilinçli Farkındalık” eğitimi veriyor.  

Öztunç, Karaca’yı makamında ziyaret etti

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı makamında ziyaret etti.

Göcek Tüneli geçiş ücreti protesto edildi

Göcek Tüneli’nin  geçiş ücretinin fahiş fiyatlarda olmasını CHP Doğa Hakları ve Çevreden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, CHP'li milletvekilleri, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, ilçe örgütleri temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla protesto edildi.

Oktay, sözümüzün arkasındayız

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, belediyenin bir yıllık gelir-gider tablosunu hizmet binasına astırdı.

KÇÖ’nün kesilmesinin ilk sonucu kalifiye eleman kaybında yaşanacak

Rakip ülkelerden İspanya ve Yunanistan’a Rusya uçuş yasağı koymamış, Almanya ‘Riski yüksek ülke ilan etmemişken kısa çalışma ödeneği benzeri çalışanlara destek süresini uzatırken Türkiye’de Kısa Çalışma Ödeneği (KÇÖ) sonlandırıldı.

Ay, Mayıs ayında farklı bir çalış göreceksiniz

Tüm dünyayı ve ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüs salgını bu sezon turizmi nasıl etkileyecek? merak konusu oldu. Turistik tesisler, Haziran ayı ortalarından itibaren başta İngiltere olmak üzere diğer Avrupa ülkelerinden turist beklerken tesislerine güvenli turizm sertifikası almak için uğraş veriyor. Geçtiğimiz yıl açık olmayan pek çok tesisin bu yıl işletmelerini açmayı planladığı öğrenilirken Fethiye’nin Çalış Plajı bölgesindeki oteller ve restaurantlar, sezon için hazırlıklarını sürdürüyor. Fethiye Çalış Turizm ve tanıtma Derneği Başkanı Mete Ay “Ukrayna ile Rusya arasında siyasi ve savaş durumu pozisyonunda bizler için bir dezavantaj oldu. Her şey pandemiye bağlı. Buna rağmen beklentimizi yüksek tutuyoruz” dedi. Ay, “Çalış Paljı’nın çehresinin değiştirilmesi ile ilgili projenin de Mayıs ayı sonunda tamamlanacağını kaydetti. 

Menteşe Belediyesi, kaçak yapı yıkımlarına yönelik açıklama yayımladı

Menteşe Belediyesi, Sarnıç Mahallesi Akbük mevkiinde bugün gerçekleştirilen kaçak yapı yıkımlarına yönelik açıklama yayımladı.

Bodrum’da zabıta ekipleri denetimlerini artırdı

Bodrum'da zabıta ekipleri, Ramazan ayı dolayısıyla ekmek üretimi yapan fırınlar ile, pasta ve tatlı imalathanelerine yönelik denetimlerini arttırdı.  

Gökcan, Düğerek ve Ortaköy'ü doğalgaza kavuşturuyoruz

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek, Akmercan Muğla Doğalgaz Bölge Müdürü Serdar Kaplanoğlu ve Düğerek Mahalle Muhtarı Mehmet Ortayol ile birlikte doğalgaz temel atma törenine katıldı.

Leleg Yolu rotasında bulunan bilgilendirici işaretler yenileniyor

Bodrum Belediyesi ve Bodrum Doğa Sporları Kulübü Derneği (BODOSK) iş birliğinde, 188 kilometrelik Leleg Yolu rotasında bulunan bilgilendirici işaretler yenileniyor. Yürüyüş parkurunda bulunan ve hasar gören tabelalar tamir edilirken, silinen yol işaretleri ise gönüllüler tarafından tekrar boyanıyor. 

Türk Kızılay Fethiye Şubesi ihtiyaç sahiplerine umut olacak 

Türk Kızılay Fethiye Şubesi, her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerine umut olmaya devam edecek. Bu süreçte yardımseverlerin bağışladığı gıda kolileri, market alışveriş şifreleri, nakdi yardımların yerlerine ulaştırılacağı belirtildi. 

Kaçak olduğu tespit edilen 33 yapı yıkılıyor

Muğla'nın Menteşe İlçesi Akbük Mahallesinde kaçak olduğu tespit edilen 33 yapı Menteşe Belediyesi ekiplerince yıkılıyor.

Mahsur kalan keçi ve oğlaklar kurtarıldı 

Fethiye MAG AMESAR Ekibi, 5 kişilik bir tim ile 112 AFAD çağrı merkezinden yönlendirilen hayvan kurtarma olayına intikal etti. Kayalık alanda mahsur kalan 1 keçi ve 2 oğlak başarılı bir operasyon ile kurtarıldı.  

Son katılım tarihi uzatıldı

Milas Belediyesi tarafından dünyaca ünlü karikatürist Turhan Selçuk anısına bu yıl 11.’si düzenlenen Uluslararası Turhan Selçuk Karikatür Yarışması’na son katılım tarihi uzatıldı.

Nursel Özdemir kurumlarını mavi ışıkla aydınlatıyor

Mavi rengi, tüm dünyada otizme farkındalık oluşturmak adına belirlenmiş herkes için ortak simgesel bir renktir. Nursel Özdemir Özel Eğitim Kurumları otizme dikkat çekmek ve farkındalığı artırmak amacıyla ‘Mavi Işık Yak’ adı altında Fethiye ve Seydikemer ilçelerindeki her üç kurumun dış yapılarını Nisan Otizm Farkındalık Ayı boyunca mavi ışıkla aydınlatıyor.

Saatcı ve eşi taburcu oldu

Geçtiğimiz hafta içinde Covid 19 testi pozitif çıkan ve ardından ateşi yükselince eşi Nesrin Saatcı ile birlikte Özel Fethiye Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’nde tedavi altına alınan Fethiye eski Belediye Başkanı Behçet Saatcı, eşiyle birlikte taburcu oldu. 

Toplam 4253 haber.