Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

‘ŞEHRİMİN ÇINARLARI’ SERİSİNİN YENİ BÖLÜMÜ YAYINDA

Hikâyeleri ile Fethiye’nin yakın geçmişine ışık tutan, yaşantılarına tanıklık ettiğimiz Fethiye’nin önemli şahsiyetleri ‘Şehrimin Çınarları’ serisinde bir araya geliyor. Serinin 9. bölümü ise Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın Youtube hesabında yayında.

SELÇUKOĞLU SESİYLE BÜYÜLEDİ

Müzikli Fethiye Akşamları kapsamında Mustafa Selçukoğlu, 3. Etap Sahil Bandı’nda müzikseverler ile buluştu.

Belediye’den Açık Hava Konserleri

Fethiye Belediyesi tarafından 20 Haziran-11 Ağustos arasında tarihleri arasında farklı yerlerde açık hava konserleri verilecek.

TİYATRO GÖSTERİSİ BÜYÜK BEĞENİ ALDI

Hayat Boyu Öğrenme Haftası ‘’Düdüklüde Kıymalı Bamya’’ adlı tiyatro gösterisinin sergilenmesinin ardından sona erdi.

ÇANAKKALE 1915 SAVAŞ MALZEMELERİ MÜZESİ SEYDİKEMER’DE AÇILDI

Seydikemer Belediyesi tarafından Kültür Etkinlikleri kapsamında açılan “Çanakkale 1915 Savaş Malzemeleri Müzesini” ziyaret eden Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz; “Bugün baktığımız zaman Türkiye çok ileriye gitti. Ege Denizinde tatbikat oldu. Hedefler tek tek vuruldu. Yunanistan orada yine kuduruyor ama onun cevabını da inşallah en kısa zamanda alacak” ifadelerini kullandı.

‘EŞOFMANLI VİRÜSLER’ ALKIŞ TOPLADI

Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri kapsamında Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde tiyatro gösterisi düzenlendi.

KUMBURNU’NDA CİNGAR RÜZGÂRI ESTİ

Fethiye Çevre Haftası Etkinlikleri kapsamında, Kumburnu Plajı’nda Cingar adlı müzik grubu sevenleri ile buluştu.

HALK MÜZİĞİ KONSERİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Fethiye Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Koro Ve Orkestra Ekibi tarafından Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri kapsamında Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde Türk Halk Müziği Konseri düzenlendi.

ATIK PİL VE ATIK TOPLAMA YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ

5-12 Haziran tarihleri arasında kutlanan Dünya Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde Liseler Arası Kısa Film Yarışması, Atık Pil Ve Atık Toplama Yarışması ödül töreni yapıldı.

“BAŞROL KİM?” MENTEŞE’Yİ KAHKAHAYA BOĞDU

Menteşe Belediyesi Tiyatro oyuncularının sahnelediği “Başrol Kim?” adlı tiyatro oyunu Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde izleyicisiyle buluştu. İki perdelik komedi oyunu salonu dolduran izleyicilere 2 saat boyunca kahkaha dolu anlar yaşattı.

KURSİYERLERDEN BATI MÜZİĞİ KONSERİ

Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri kapsamında Halk Eğitim Merkezi Kursiyerleri tarafından Özer Olgun Kültür Merkezi’nde konser programı düzenlendi.

“HAYAT BOYU ÖĞRENME HAFTASI’NDA FOLKLOR ETKİNLİĞİ

1-8 Haziran tarihleri arasında kutlanan Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri kapsamında Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde Fethiye Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Halk Oyunları Gösterisi düzenlendi.

FUAT YILMAZ’DAN FETHİYE’DE HEM DİZİ HEM DE SİNEMA FİLMİ

Son Olarak Canım Dayım Filmi ile yurt içi ve yurtdışında büyük başarı toplayan Yapımcı ve Yönetmen Fuat Yılmaz, yeni projeleri için gün sayıyor!

ÇOCUK BİLİM PARKI YENİDEN KAPILARINI AÇIYOR

Menteşe Belediyesi Çocuk Bilim Parkı kapılarını yeniden açıyor. Pandemi nedeniyle bir süre kapalı olan Çocuk Bilim Parkı yapılan bakım, onarım ve tadilat çalışmalarının ardından bugün ziyaretçilerine yeniden açılacak.

BAŞROL KİM? KAHKAHAYA BOĞDU

Menteşe Belediyesi Tiyatro oyuncularının sahnelediği “Başrol Kim?” adlı iki perdelik komedi oyunu MSKÜ AKM Salonunda izleyicisiyle buluştu. Tiyatro oyununu gençlerle birlikte izleyen Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Tiyatromuz bu sezon ikinci kez sizlerle buluştu. Salonu dolduran tüm gençlere teşekkür diyorum.” dedi.

Fethiye Festivali Resim Sergisiyle başladı

12. Fethiye Festivali, Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde resim sergisiyle başladı.

KORAY AVCI DALAMAN’I COŞTURDU

Dalaman Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor bayramı etkinlikleri kapsamında konser düzenlendi. Konserde ünlü sanatçı Koray Avcı sahne aldı. Koray Avcı kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

KÜLTÜR VE SANAT BULUŞMASI SONA ERDİ

5. Uluslar Arası Akdeniz Kentleri Kültür Ve Sanat Buluşması, 3 gün boyunca çeşitli etkinliklerin gerçekleştirilmesinin ardından sona erdi.

KÜLTÜR VE SANAT BULUŞMASI DEVAM EDİYOR

5. Uluslararası Akdeniz Kentleri Kültür ve Sanat Buluşması söyleşiler ile devam ediyor.

Toplam 386 haber.