Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

İyi Parti’den İstifa Eden Mehmet Tosun, Ak Parti'den Cumhur İttifakı’nın Bodrum Belediye Başkan Adayı Oldu

İyi Parti’den istifa eden Mehmet Tosun, AK Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı oldu. Tosun, daha önce İyi Parti Muğla 3. Sıra milletvekili adayı olmuştu.

AK Parti İl Başkanı Akça, ‘’ Yatağan’daki Çalışmalar Eziyete Dönüştü’’

AK Parti İl Başkanı Avukat Gültekin Akça, Yatağan, Menteşe ve Dalaman’da Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından caddelerde yapılan altyapı ve yol çalışmalarının uzun sürmesine tepki gösterdi.

Eski Başkan Cura, Açıklamalarda Bulundu

Cumhur ittifakının Fethiye Belediye Başkan Adayının MHP'den Muhammet Kökten olarak açıklanmasının ardından, MHP Muğla İl Başkanlığı tarafından MHP Fethiye İlçe Başkanlığı görevinden alınan Osman Cura, sosyal medya paylaşımıyla sessizliğini bozdu.

Başkan Adayı Sağır, “Çaresiz Değilsiniz Çare Sizsiniz”

İYİ Parti Muğla’da Genişletilmiş İl İstişare Toplantısı düzenledi. İyi Parti Genişletilmiş İl İstişare Toplantısında konuşan İyi Parti Seydikemer Belediye Başkan Adayı Harun Sağır, Seydikemer haklına seslendi ve “çaresiz değilsiniz çare sizsiniz” dedi.

Behçet Saatcı’dan Büyükşehir’e Adaylık Mesajı

31 Mart yerel seçimleri öncesi Muğla’da siyasi partilerin Büyükşehir adayları netlik kazanmaya başladı. Muğla Büyükşehir Belediyesi için Ak Parti ve MHP ortak adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın olurken CHP’nin ise Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras oldu. Cumhur İttifakı ve CHP’nin adaylarının açıklamasının ardından gözler İYİ partiye çevrildi.

Büyük Birlik Partisi Muğla İl Başkanı Aydoğan Oldu

Bodrum’un sevilen simalarından olan Turgutreis spor’un Başkanı Melih Aydoğan Büyük Birlik Partisi Muğla İl Başkanı oldu.

Vatan Partisi Başkan Adayı Selçuk Selvi

Yerel seçimlere sayılı günler kalırken, partiler adaylarını açıklamayı sürdürüyor. Vatan Partisi Fethiye Belediye Başkan Adaylığı için Selçuk Selvi’nin ismi açıklandı. 

AK Parti’de istifa depremi 

31 Mart yerel seçimleri öncesi Fethiye’de Cumhur İttifakında sular durulmuyor. 

Yerli Ve Milli Parti Muğla İl Başkanlığı Açılıyor

Yerli ve Milli Parti Muğla İl Başkanlığı ve Bodrum İlçe Başkanlığı hizmet binalarının açılışı, Genel Başkan Teoman Mutlu, genel başkan yardımcıları, il ve ilçe teşkilatının katılımıyla 27 Ocak Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

İl Başkanı Akarfırat’tan Basın Açıklaması

31 Mart yerel seçimleri öncesinde hareketli günler geçiren MHP’de İl Başkanı Oğuz Akarfırat yazılı bir basın açıklaması yaparak merak edilen birçok konuya açıklık getirdi.

Karaca “Seçime Hazırız”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, CHP’de parti meclisinin bugün toplanacağını ve ardından adayların açıklanacağını söyledi. Başkan Karaca, “Aday bu akşam belli olacak. Aday biz olursak halkımızın takdiri ile 1 dönem daha başkanlık yapmak istiyoruz” dedi.

Parti Meclisi Sonrası Açıklama Yapılması Bekleniyor

Cumhuriyet Halk Partisi’nin, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Fethiye Belediye Başkan Adayı ile ilgili olarak bugün Parti Meclisi toplantısı sonrasında bir açıklama yapması bekleniyor.

Başkan Adayı Kökten, “Var Gücümüzle Çalışacağız”

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten beraberinde Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Deniz Güzelay ile birlikte Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Başkan Adayı Saniye Kulaç’tan Anlamlı Ziyaret

DEVA partisi Fethiye Belediye Başkan adayı Saniye Kulaç seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. DEVA partisi Fethiye Belediye Başkan adayı Saniye Kulaç; ekibi ile birlikte Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Aday Kulaç’tan SED Medya’ya Ziyaret

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i ziyaret etti. Ziyaret sonrasında açıklamada bulunan Kulaç, “Fethiye’nin devası olacağız” dedi.

Harun Reşit Yiğit, “Fethiye’mizin Ve Muğla’mızın Cumhur İttifakı Belediyeciliğine İhtiyacı Vardır”

AK Parti’den Fethiye Belediye Başkan aday adayı olan Harun Reşit Yiğit, Fethiye’de Cumhur İttifakının adayının belli olmasıyla teşekkür mesajı yayımladı.

MHP İlçe Başkanı Osman Cura Ve Yönetimi Görevden Alındı

31 Mart yerel seçimleri öncesi MHP Fethiye’de hareketli saatler yaşanıyor. 31 Mart Yerel seçimleri öncesi Fethiye’de aday belerileme sürecini tamamlayan MHP’de Genel merkez kararıyla ilçe Başkanı Osman Cura ve Fethiye ilçe teşkilatı görevden alındı.

Ülkü Ocaklarından, Kökten’e Destek Açıklaması

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten’i seçim süreci sonuna kadar destekleyeceklerini ifade ettiler.

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten Kimdir?

Milliyetçi Hareket Partisi, 2 büyükşehir ilçe, 53 ilçe belediye başkan adayı olmak üzere toplam 55 adayını daha açıkladı. Yapılan açıklamaya göre Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten Oldu. Peki, Muhammet Kökten kimdir?

Toplam 1578 haber.