Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Ayaydın’dan, MHP İlçe Teşkilatına Ziyaret

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın, Fethiye programı kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Başkan Adayı Ayaydın, il genelinde AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarının kenetlenmiş durumda olduğunu söyledi.

Ayaydın, “Körfezde 6 milyon metreküp balçık var”

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye’de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Başkan Adayı Ayaydın, “Şu anda körfezde 6 milyon metreküp balçık var. Bunları temizledikten sonra denizi halkımıza açacağız” dedi.

Ayaydın Ziyaretlerine Devam Ediyor

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın, seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Menteşe İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

İyi Parti Aday Adayı Demirel, Kermes Etkinliğine Katıldı

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Palet Demirel, Seki ve Çevresi Kalkınma Dayanışma ve Kültür Derneği tarafından düzenlenen kermes etkinliğine katıldı. 

Sağır, 'Yerel Seçimler Adaya Bağlıdır'

Seydikemer İttifakı İyi Parti Belediye Başkan Adayı Harun Sağır, 3’lü Masa programının bu haftaki konuğu oldu. Başkan Adayı Sağır, “Belirli planlar dahilinde bu göreve talip olduk. Siyasi parti tercihine ise Seydikemer halkının düşünceleri doğrultusunda karar verdim” dedi. 

Aday Adayı Tilkici’den Bir Dizi Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Kurultay Delegesi aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Aydın Tilkici, genel merkez nezdinde bir dizi ziyarette bulundu.

Aday Adayı Tilkici, Ankara’da Temaslarını Sürdürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi Kurultay Delegesi aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Aydın Tilkici, Ankara’da görüşmelerine devam ediyor.

Aday Adayı Küçükala, Ankara’da Bir Dizi Ziyaretlerde Bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Atilla Küçükala, Ankara programı kapsamında bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Aday Adayı Tilkici’den, Genel Başkan Yardımcısı Zeybek’e Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Kurultay Delegesi aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Aydın Tilkici, bir dizi temaslarda bulunmak için Ankara’ya gitti.

Kulaç, 'Fethiye'miz İçin İnşallah Hayırlısı Olsun'

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. 

Ak Parti’de Adaylar 18 Ocak Perşembe Günü Netlik Kazanacak

AK Parti'nin ertelenen 'Aday Tanıtım' toplantısı 18 Ocak Perşembe günü saat 14.00'te ATO Kongre Merkezi'nde yapılacak.

Aydın Ayaydın: “Kendimi Muğlalı Olarak Görüyorum"

AK Parti’nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, AK Parti Muğla İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ayaydın, "Her ne kadar memleket eleştirileri olsa da ben Muğlalıyım. Kendimi Muğlalı olarak görüyorum" dedi.

CHP Muğla’da Gazeteci Mollaveisoğlu İddiası

CHP'nin 31 Mart'ta yapılacak seçimler için adayını henüz açıklamadığı büyükşehirlerden Muğla'da gazeteci Tuncay Mollaveisoğlu'nun adı geçiyor.

Ak Parti Adayı Prof. Dr. Ayaydın Seçim Çalışmalarına Hız Verdi

Prof. Dr. Aydın Ayaydın’ın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ak Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmasının ardından Aydın Ayaydın, seçim çalışmalarına hızlı başladı. Ayaydın, tüm Türkiye’de dikkat çeken adaylardan olurken katıldığı TV programlarıyla ülke gündeminde yer aldı.

Başkan Adayı Kulaç’tan Karaca’ya 3 Aday Çıkışı

Deva Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç Fethiye Belediyesi tarafından Gazeteciler Günü nedeni ile verilen akşam yemeğinde Fethiye Belediye Başkanı Alim karaca’nın Fethiye’de seçimlerde 3 aday yarışacak sözüne cevap verdi. Kulaç “Fethiye’de şu anda resmi tek adayını açıklayan parti Deva Partisi’dir. Deva Partisi’nin de adayı benim. Yarışta bizde varız” dedi.

İYİ Parti Meclis Üyesi Aday Adayı Ünal’dan SED Medya’ya ziyaret

İYİ Parti Fethiye Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Cengiz Ünal, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i ziyaret ederek 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler ile ilgili fikir alış verişinde bulundu.

Aday Adayı Demirel Üretici Pazarını Ziyaret Etti

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Palet Demirel, seçim çalışmaları kapsamında her Cuma günü kurulan üretici pazarını ziyaret etti.

Başkan Akdenizli'den İçleri Isıtan İkram

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, görevi başındaki Emniyet, Jandarma, Bekçi, Zabıta Ekipleri ve Seydikemer Devlet Hastanesi’ndeki doktor ve sağlık çalışanlarına salep ikramında bulundu.

Aday Adayı Demirel’den, Fetav’a Ziyaret

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Palet Demirel, seçim çalışmaları kapsamında kısa adı FETAV olan Fethiye Turizm Tanıtım Eğitim Kültür ve Çevre Vakfı’nı ziyaret etti.

Toplam 1608 haber.