Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Sarıyer ve Torunoğulları’ndan hayırlı olsun ziyareti

AK Parti Muğla İl Başkan Yardımcısı Sayın Özkan Sarıyer ve ORKA Otelleri Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Torunoğulları, Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ı ziyaret etti.

Özdağ’dan CHP ilçe teşkilatına ziyaret

28. Dönem Muğla Milletvekili Selçuk Özdağ, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Başkan Karaca’dan Kaymakam Ertaş’a Ziyaret 

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Kaymakam İsmail Hakkı Ertaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

CHP’li Mehmet Demir, Fethiye'nin Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi 

Fethiye'nin önde gelen isimlerinden Cumhuriyet Halk Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı ve Eski Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, ilçenin gündemini ve muhtarların toplumdaki önemini değerlendirmek üzere Fethiye'nin muhtarlarıyla bir araya geldi.

Milletvekili Otgöz: Milletimizin İrfanına ve Ferasetine Güveniyoruz

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, ilçe ziyaretlerine Datça ve Milas ile devam etti. Datça Kaymakamı Murat Atıcıyı ziyaret etti.  Datça İlçe Başkanı Fatih Keleş ve Yönetimi ile toplantı yaptı.

Fethiye Kaymakamı Ertaş göreve başladı

Fethiye Kaymakamlığı'na İstanbul Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş atandı. Kurum amirleri tarafından karşılanan kaymakam ertaş, karşılama töreni sonrası kurum amirleriyle bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdi.

Milletvekili Otgöz, ‘Bu CHP, Atatürk’ün Kemiklerini Sızlatıyor’

“Atatürk’ün Partisi olduğunu söyleyen CHP’nin bir milletvekili, Türk Milleti’nin gözbebeği olan Silahlı Kuvvetleri’mize dil uzatmış ve ağır ithamlarda bulunmuştur. HDP de bir açıklama yaparak bu milletvekiline sahip çıkmıştır. Dünyanın en şerefli, en mert ordusu olan TSK’yı suçlayan bu milletvekilini ihraç etmeyerek,  adeta bunu kabullenen CHP,  seçimlerde halkımızdan gereken cevabı alacaktır.”

Fethiye İlçe Teşkilatından Anlamlı Etkinlik

İyi Parti il ve ilçe teşkilatları, ülke genelinde anlamlı bir etkinliğe imza attı. Tüm teşkilatlarda eş zamanlı olarak İlköğretim Haftası dolayısıyla Andımız okundu. 

Başkan Gürün, CHP’nin 100. Yıl Kutlamalarına Katıldı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Cumhuriyet Halk Partisinin Ankara’da gerçekleştirilen 100. Yıl kutlamalarına katıldı.

Milletvekili Otgöz “Yerel Seçimlerde Tarih Yazacağız”

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Çalışmalarına Bodrum ve Kavaklıdere ilçelerinde devam eden Milletvekili Otgöz, İlçe teşkilatları ile toplantılar yaptı, sivil toplum kuruluşları, esnaf ve vatandaşlarla buluştu. 

AK Parti İl Başkanı Akça’dan Yol Müjdesi

AK Parti Muğla İl Başkanı Avukat Gültekin Akça, halk arasında Karlık Yolu olarak bilinen, Menteşe ilçesi Düzeyin Mevkii ile Şenyayla Mahallesi arasındaki yol çalışmasına ilişkin açıklamada bulundu.

CHP 100 yaşında

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 100. kuruluş yıl dönümünde Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk töreni düzenlendi. Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başlayan program, saygı duruşu ardından İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile sona erdi. 

Aday Adayı Çaylı, “Emin Adımlarla İlerliyoruz”

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Ziyaret ettiği bölgelerde büyük bir teveccüh ile karşılandığını kaydeden Aday Adayı Çaylı, emin adımlarla adaylığa yürüdüğünü belirtti. 

İlçe Başkanı Turgutoğulları’ndan İzmir’in Kurtuluş Yıldönümü Mesajı

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları, 9 Eylül İzmir’in Kurtuluş Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

Aday Adayı Pabuşçu’dan İzmir’in Kurtuluş Yıldönümü Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Veli Pabuşçu, 9 Eylül İzmir’in Kurtuluş Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

CHP İl Başkanı Hüseyin Erol Adaylığını Açıkladı

CHP Muğla İl Başkanı Hüseyin Erol, 23 Eylül’de yapılacak il kongresi öncesinde adaylığını açıkladı. 

Başkan Akdenizli, Vatandaşların Taleplerini Dinledi

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Eşen Mahallesi’nde vatandaşlarla birlikte toplantı yaparak talepleri dinledi, Belediyenin proje ve yatırımlarıyla ilgili bilgiler verdi.

Mehmet Demir'den CHP'nin 100. Kuruluş Yıldönümü Mesajı!

Cumhuriyet Halk Partili siyasetçi Mehmet Demir, CHP'nin 100. kuruluş yıldönümü sebebiyle kutlama mesajı yayımladı.

MHP İlçe Kongre Tarihleri Belli Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla'da 14. Olağan ilçe kongre takvimi belli oldu. 

Toplam 1571 haber.