Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Milletvekili Adayı Tan, 'Biz sizi yalnız bırakmayacağız'

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle Menteşe ilçesindeki Engelliler, Zihinsel Engelliler ve Beyaz Ay Derneklerini ziyaret etti. Milletvekili Adayı Tan, Engelliler derneğindeki çocuklarla zaman geçirdi, aileleriyle sohbet etti.

“Oy vermek için sıra beklememiz gerekmemektedir” 

Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şube sekreteri ve Zafer partisi 28.ci dönem Muğla Milletvekili adayı Mehmet Özdemir tarafından bir mesaj yayınlandı.

İyi Parti Adayı Tosun: Turizmciler Yalnız Bırakıldı

İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı ve İYİ Parti Kalkınma Politikaları Turizmden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun, Bodrum turizmcileriyle bir araya gelerek partisinin turizm politikalarını anlattı. Tosun, “Turizmci vergi yükü altında eziliyor, turizmci yalnızlaştırıldı, sorunlarıyla baş başa bırakıldı” dedi.

Zafer Partisi ve Sinan Oğan bütün oyunları bozarak geliyor

Zafer Partisi Kurucu İl Başkanı ve Muğla 1. Sıra Milletvekili Adayı Ünal Yiğit, Zafer Partisi’nin ve Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Dr. Sinan Oğan’ın Türk milletinin ve seçmeninin önüne doğru bir alternatif olarak çıktığını söyledi. 

Yıldırım, miting sonrası yöneticilerle buluştu

AKP Grup Başkanvekili Binali Yıldırım, Fethiye mitinginin ardından Ak Parti’li yöneticilerle beraber Çalış Plajı’nda bulunan Liberty Sundia otelde basına kapalı olarak gerçekleştirilen akşam yemeği programında bir araya geldi.

Milletvekili Adayı Tan Seçim Çalışmalarını Göcek'te Sürdürdü

Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan seçim çalışmalarına Ak Parti İl Başkanı Gültekin Akça ile birlikte Göcek mahallesinde sürdürdü.

Demir: “Çiftçiye ÖTV’siz Traktör Verilecek”

Milletvekili Adayı Mehmet Demir 11. Fethiye Tarım, Hayvancılık, Seracılık, Gıda İhtisas Fuarı Çamköy Kapalı Pazar yerinde Cumhurbaşkanlığı seçimi kazanılması halinde çiftçiye ÖTV’siz traktör verileceğini açıkladı.

Milletvekili Adayı Demir, Saylak’a tepki gösterdi

11. Fethiye Tarım, Hayvancılık, Seracılık, Gıda İhtisas Fuarı Çamköy Kapalı Pazar yerinde Kapılarını Açılışına siyasi gerginlikler damga vurdu.

Açılışta Siyasi Gerginlik Yaşandı

11. Fethiye Tarım, Hayvancılık, Seracılık, Gıda İhtisas Fuarı Çamköy Kapalı Pazar yerinde Kapılarını Açılışına siyasi gerginlikler damga vurdu. 

AK Parti Milletvekili Adayı Otgöz “Sana Söz Yeter Demekle Olmuyor”

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz; “Allah’ın izniyle burada güçlü çıktıktan sonra Muğla Büyükşehir Belediyesi’ni de alırız, almamamız için hiçbir sebep yok. Sana söz yeter demekle olmuyor, sözü siz söyleyeceksiniz.” dedi.

Milletvekili Adayı Tan, ‘’ Ev Hanımlarına Emeklilik Hakkı Getireceğiz’’

Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, "14 Mayıs’taki tercih çok önemli. Biz inanıyoruz ki şimdiye kadar nasıl doğru tercih yapıldı ise yine doğru tercih yapılacaktır. Evlerin yükünü çeken ev hanımlarına emeklilik hakkı getiriyoruz.

Milletvekili Adayı Saatcı, Fethiyelilerle Kucaklaştı

İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında 20 yıl belediye başkanlığı yaptığı Fethiye’nin desteğini aldı. 

“Milletvekili Adayı Saatcı’yı Datça, bağrına bastı”

İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında Datça ilçesinde ziyaretler gerçekleştirdi.

İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Behçet Saatcıye, büyük destek

İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Ortaca ve Dalaman’da yine çok büyük destek aldı. Kendisini davullar ve zurnalar eşliğinde karşılayan vatandaşların Saatcı’ya gösterdiği ilgi ve alaka her kesimden takdir topladı.İlk olarak Ortaca ilçesini ziyaret eden Saatcı, İYİ Parti Ortaca İlçe Başkanı Barbaros Canlı ve partililerle buluştu.

Saatcı “Muğla, 15 Mayıs’a Cumhuriyet’in Kurucu Ayarlarıyla Başlayacak”

İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Behçet Saatcı, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerine son bir haftaya girilirken, İYİ Parti Marmaris İlçe Başkanı Ali Toksoy ve partililer eşliğinde Marmaris’te vatandaşlarla buluştu. 

Mehmet Özdemir, suiistimallere de dikkat çekti        

Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şube sekreteri ve Zafer partisi 28.ci dönem Muğla Milletvekili adayı Mehmet Özdemir 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelli Haftası nedeniyle bir açıklamada bulundu.

İYİ Partili Mehmet Tosun Fethiye’de

İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı ve Kalkınma Politikaları Turizmden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye’deydi.

Milletvekili Adayı Tan, “Halkımız yine doğru tercih yapacaktır”

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, "14 Mayıs’taki tercih çok önemli. Katma değerden yana olanlarla mı yoksa kurusıkı sallayanlarla mı bu ülke yola devam edecek. Biz inanıyoruz ki şimdiye kadar nasıl doğru tercih yapıldı ise yine doğru tercih yapılacaktır" dedi.

Başkan Demir dur durak demeden ziyaretlere devam ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Demir, ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Muğla'nın her ilçesini ziyaret eden Demir, Muğla için gerçekleştirmek istedi vaatlerle de takdir topluyor.

Toplam 1578 haber.