Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Başkan Akdenizli: “FTSO ile İş Birliğimiz Devam Edecek”

Seydikemer Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı (FTSO) ziyaret etti.

Alim Karaca Kargı’da Coştu, Coşturdu

Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, Kargı mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Karaca, Atatürk Caddesi esnaf ziyaretinin ardından Çalıca’da vatandaşlarla iftar yemeğine katıldı. Karaca, iftar yemeğinin ardından Kargı’da halkla buluştu.

Başkan Adayı Kökten, KETEM’e Ziyarette Bulundu

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, beraberindeki heyetle birlikte Fethiye Toplum Sağlığı Merkezi Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) görevlilerine ziyarette bulundu.

Esenköy Ve Bozyer’de Karaca Fırtınası

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca Esenköy ve Bozyer’de yurttaşlarla buluştu.

Kökten, Zihinsel Engelliler Derneği’ni Ziyaret Etti

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Zihinsel Engelliler Derneği’ni ziyaret etti.

Kökten, Sorunların Çözümüne Aracı Oluyor

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, henüz göreve seçilmediği halde sorunların çözümüne aracı oluyor.

Saatcı: Geleceğin Sanatçıları Belediye Konservatuarında Yetişecek

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, göreve gelmeleri halinde Fethiye Belediyesi bünyesinde Belediye Konservatuarını kuracaklarını açıkladı.

Kökten, Tersane Esnafının Sorunlarını Dinledi

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, tersane esnafını ziyaret ederek sorunları dinledi. Tekne imalatı ile bu bölgenin ekonomiye katkı sağladığını belirten Kökten, yeni tersane projesinin de ilgiyle karşılandığını söyledi.

Başkan Akdenizli, Muhtarlar Ve Stk’lar İle İftarda Buluştu

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, mahalle muhtarları ile Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcilerine iftar verdi.

Karaca, Küçük Hayranına Hediye Sundu

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, esnaf ziyaretleri sırasında karşılaştığı küçük hayranına hediye takdim etti.

Yiğit, Yatağan’da Ziyaretlerde Bulundu

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit ve beraberindeki heyet, Yatağan’da semt pazarını ve esnafları ziyaret etti.

Akdenizli, Mahalle Buluşmalarına Devam Ediyor

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, yerel seçim çalışmalarına devam ediyor. Mahalle Toplantılarında vatandaşlarla bir araya gelen Akdenizli hem vatandaşların taleplerini dinliyor hem de Seydikemer için planladığı projeleri anlatıyor.

Yürek Mahallesi’ndeki Oyun Parkı İçin Mahalle İmamından Açıklama

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı’nın, Fethiye Belediyesi’ni eleştirdiği Söğütlü Yürek Mahallesi’ndeki inşaat halindeki çocuk oyun parkı için Mahalle İmamı sosyal medyadan bir açıklama yaptı. İmam İsa Oklu “Belediyemizden park için gerekli malzemeleri istedik, Belediye Başkanımız iyi niyetli davranarak gönderdi, geri kalanını ben ve köylüler ile beraber yapacağız dedik” dedi.

Saatcı: Bizim Yaptığımız Tesise Kanalizasyon Bağlamakla 100 Yılın Projesi Yapılmış Olmuyor

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı Ovacık Mahallesi’nde gerçekleştirilen halk buluşmasında Kaşıkçı Elması olarak adlandırdığı Ölüdeniz markasını tüm dünyaya tanıtacaklarını açıkladı. Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 100 Yılın Yatırımını yaptık sloganına da gönderme yapan Saatcı, “Kanalizasyon sistemini bizim 2002 yılında yaptığımız arıtma tesisine bağlayarak 100 yılın projesi yapılmış olmuyor.” dedi.

Saatcı Ölüdeniz'de halk ile buluştu

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Ölüdeniz Mahallesi Ovacık Mevkii’nde bulunan bir otelde düzenlenen halk buluşmasında vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Adayı Saatcı, “Her siyasi partiden arkadaşlarım geldi, istişarelerde bulunduk. Burada bir sıkıntı olduğunu ve Fethiye için sorumluluk almamız gerektiğinde hem fikir olduk” dedi.

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, adaylarına destek istedi

Beraberinde Deva Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Muhsin Erdem ile seçim otobüsüyle Fethiye şehir merkezinde tur atan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, zaman zaman vatandaşlar ile kısa süreli sohbet edip Belediye Başkan adaylarına destek istedi.

Yağmura rağmen tekerlekli sandalyeyi teslim etti

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Yakacık Mahallesi’ne ikamet eden doğuştan engelli 55 yaşındaki Ahmet Ali Acar' a tekerlekli sandalye temin etti.

Kökten’den anlamlı hediye

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Yakacık Mahallesi’ne ikamet eden doğuştan engelli 55 yaşındaki Ahmet Ali Acar' a tekerlekli sandalye temin etti.

Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi’nin Yenilenmesine 50 Milyon TL Bütçe !

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP’nin yeni dönem adayı Alim Karaca Yeşilüzümlü Halkevi’nin açılış töreninde çeşitli konulara değindi.

Toplam 1581 haber.