Sağlık

Sağlık Haberleri

Vefat eden sağlıkçı yakınlarına aylık bağlanacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Koronavirüs meslek hastalığı kabul edilsin" talimatından sonra harekete geçildi.

Yoğun bakım doldu, 85 vaka tedavi altında

Tüm dünyayı kasıp kavuran, Türkiye’de de etkili olan Covid-19, Fethiye ve Seydikemer ilçelerinde de etkili oluyor. Fethiye ve Seydikemer İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri koronavirüs ile ilgili yoğun bir filyasyon çalışması yapmasına rağmen, mahallelerde yüksek risk taşıyan bölgeler yaygınlaşıyor. Sokağa çıkma kısıtlamaları ve alınan tedbirlere rağmen, vatandaşların maske, sosyal mesafe, temizlik kurallarına dikkat etmemesi ve kalabalık ortamlarda fazla bulunmaları nedeniyle vaka sayısı artmaya devam ediyor. Fethiye Devlet Hastanesi’ne hemen her gün 20’ye yakın pozitif vaka başvururken, bir o kadar da hastanede tedavi görüp, taburcu olan vatandaş olduğu öğrenildi.

187 can kaybı, 32 bin 381 yeni vaka

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca corona virüs tablosunu açıkladı.Türkiye Günlük Covid-19 Tablosu, "covid19.saglik.gov.tr" adresinden paylaşıldı.

Milli Eğitim'de Görevli İnşaat Teknikeri Koronavirüse Yenik Düştü

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görevli inşaat teknikeri koronavirüse yenik düştü

Bakan ve Eşinin Koronavirüs Testi Pozitif Çıktı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve eşinin corona virüs testleri pozitif çıktı.

Sağlık-Sen Muğla Şubesi "Sesimizi Duyan Var Mı? "

Muğla Sağlık-Sen Şube Başkanlığı koronavirüs tedbirleri kapsamında son alınan kararlar da sağlık çalışanlarının muaf tutulmasına tepki gösterdi.

Fethiye Kaymakamı’nın testi pozitif çıktı

Muğla’nın Fethiye ilçesi kaymakamı Eyüp Fırat’ın Covid-19 testi pozitif çıktı.

Belediye Başkan Yardımcısı Koronavirüse Yakalandı

Menteşe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güven koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Muğla eski Müftüsü korona virüsüne yenik düştü

Geçtiğimiz yıllarda Muğla Müftülüğü görevinde bulunan Abdurrahman Koçak'ın korona virüsü nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi.

Covid-19 ile ilgili soru ve cevaplar

Covid-19 ile ilgili soru ve cevaplar

Gribe karşı aktarların tavsiyesi kış çayı

Kış mevsiminin gelmesi ve havaların soğumasıyla birlikte gribe yakalanmak istemeyen vatandaşlar, aktarlara koşuyor. Hem grip hem de Kovid-19 salgınından korunmak isteyenler, vücut direncini ve bağışıklığı arttıran bitkilere ve baharatları tercih ediyorlar.

Emekli Öğretmen koronaya yenildi

Kovid-19 hastalığına yakalanan Emekli Öğretmen Zeynep Gümüş tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybettiği öğrenildi. Kendisine Allah'tan rahmet yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Çaltıözü Muhtarı Muhsin Alaşan Koronavirüse Yakalandı

Çaltıözü Mahalle Muhtarı Muhsin Alaşan ve annesi Leyla Alaşan koronavirüse yakalandı. Seydikemer Çaltıözü Mahallesi Muhtarı Muhsin Alaşan ve annesi Leyla Alaşan’ın yaptırdığı koronavirüs test sonuçları pozitif çıktı.

Türkiye, dünyada günlük vaka sayısında 3'üncü sıraya yükseldi

Uzun süredir tartışma konusu olan Türkiye'deki koronavirüs vaka sayıları, asemptomatik vakaların da açıklanmasının ardından dünya genelinde üst sıralara tırmandı. Dün toplam 28 bin 351 vakanın görüldüğü ülkemiz, günlük vaka sayısında dünyada 3'üncü, Avrupa'da ise 1'inci sıraya yükseldi.

Hamza'dan üzücü haber

Sporcu ve sanatçı kimliği ile Fethiye ve bölgesinde adından söz ettiren, azmiyle tüm engelleri aşan 27 yaşındaki Hamza Özkaraca, korona virüsü nedeniyle hayatını kaybetti. Özkaraca'nın ani vefatı yakınlarını ve sevenlerini yasa boğdu.

Koronavirüsten Yaşamı Yitirdi

Muğla Yiyecek Maddesi Yapanlar ve Satanlar Odası eski Başkanı İhsan Özgen yaşamını yitirdi.

Koronaya yenik düştü

Bir süre önce Koronadan Fethiye Devlet Hastanesinde tedaviye alınan eski Eşen belediye başkanı, Seydikemer belediye meclis üyesi Yusuf Yiğit koronaya yenik düştü

Kısıtlamalar dün saat 20.00 itibarıyla başladı

Korona virüs salgını sebebiyle 81 ilde uygulanmaya başlayan kısıtlamalar saat 20.00 itibariyle başladı. Fethiye’de polis ve bekçiler uygulamanın başladığı ilk dakikalarda restoran, kafe ve kıraathaneleri denetlemeye başladı.

Kardiyoloji doktoru atandı

Uz. Dr. Elif İlkay Yüce Ersoy Fethiye Devlet Hastanesi'nde göreve başladı

Toplam 362 haber.