Sağlık

Sağlık Haberleri

Menteşe Devlet Hastanesi Acil Servis Bölümü Açılıyor

FERDİ YAVUZ- Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin açılması ile yaklaşık 3 yıl önce kapatılan Menteşe Devlet Hastanesi yavaş yavaş faaliyete geçiyor.

‘Siz Bizi Unutmadınız, Biz De Size Bu Şekilde Teşekkür Ediyoruz’

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde (MSKÜ) öğrenim gören yabancı uyruklu öğrenciler, Türk Kızılay'ın “kan bağışı” çağrısına destek verdi. 

Muğla’da Maskesiz Sokağa Çıkmak Yasak

Muğla İl Hıfzıssıhha Kurulu Muğla genelinde 15 Mayıs’tan itibaren Kovid-17 salgın tedbirleri kapsamında sokağa maskesiz çıkış yasaklandı.

Muğla Emniyeti’nden Kızılay'a Kan Bağışı   

FERDİ YAVUZ- Muğla Emniyet Müdürlüğü’nde görevli trafik polisleri, Türk Kızılay ile ortak yürütülen kampanya kapsamında kan bağışında bulundu.

500 Bin Ücretsiz Maske Dağıtıldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi korona virüs ile mücadele kapsamında Muğla il genelinde bu güne kadar 500 bin adet maske dağıtımı gerçekleştirdi.

Menteşe’de Berber Ve Kuaför Dükkanları Dezenfekte Edildi

Menteşe Belediyesi normalleşme takvimi kapsamında 11 Mayıs Pazartesi günü açılacak berber ve kuaför dükkânlarının dezenfeksiyon işlemlerine başladı.

Kayacık 'Muğla’da Bir Haftada Bin 96 Ünite Kan Bağışında Bulunuldu'

Muğla’da, Türk Kızılay’ın 'acil kan bağışı' çağrısının ardından bir haftada bin ünitenin üzerinde kan toplandı.

Menteşe 'De Pazarlar Polislere Emanet

Muğla’nın Menteşe ilçesinde değişik günlerde kurulan halk pazarında İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yoğun güvenlik tedbirleri alıyor.

Berber Ve Kuaförlere Dezenfekte Ve Koruyucu Malzeme Desteği

Pazartesi günü hizmet vermeye başlayacak Menteşe’deki berber ve kuaförlere Muğla İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 19 bin maske, 10 bin eldiven ve 200 litre dezenfekte desteği sağlandı.

İl Sağlık Müdürlüğü'nden Berberlere Maske, Eldiven ve Dezenfektan Desteği

Muğla İl Sağlık Müdürlüğü berber, kuaför ve güzellik merkezlerinin 11 Mayıs'ta açılması kararının ardından harekete geçti.

Üniversite Hastanesi’nde Başhekim Değişti

FERDİ YAVUZ- Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğine vekâleten Doç. Dr. Turhan Togan atandı.

İl Sağlık Müdürü Dr. İskender Gencer’den Muğla’ya Müjdeler 

FERDİ YAVUZ- Muğla İl Sağlık Müdürü Dr. İskender Gencer, Muğla’ya birbiri ardına müjdeler verdi. FRT ekranlarında yayınlanan Cem Kaytan’ın sunduğu ‘Muğla Gündemi’ programına konuk olan İl Sağlık Müdürü İskender Gencer, hem koronavirüse (Kovid-19) karşı alınan tedbir, önlem ve mücadeleler hakkında bilgiler verdi hem de Muğla’ya yapılan ve yapılacak olan sağlık hizmetleriyle ilgili müjdeler verdi. 

Kızılay’dan Basın Mensuplarına Dezenfektan ve Maske Desteği

Türk Kızılay Muğla Şubesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında, sahada mesleğini icra eden basın mensuplarına maske ve dezenfektan verdi.

Büyükşehir’den Sanayi Esnafına 5 Bin Maske

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Muğla Ata Küçük Sanayi Sitesi esnafına 5 bin adet maske dağıttı.

Yatalak Hastadan Ramazan Ayında Anlamlı Bağış

Muğla'nın Menteşe İlçesi'nde 88 yaşındaki 18 yıllık yatalak hasta Alaaddin Kala, Ramazan fitresi olarak aldığı tekerlekli sandalyeleri Muğla Büyükşehir Belediyesi'ne bağışladı.

Klinik Sahibi Doktorlara 5 Bin Maske Dağıtıldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Muğla genelinde klinik sahibi doktorlara 5 bin adet koruyucu maske dağıttı.

Keskin ‘Kızılay'a Karşı Oluşan Olumsuz Yargılar Kan Bağışını Azalttı’

Menteşe Kent Konseyi Başkanı Vehip Keskin kan bağışına yönelik yaptığı çağrıda Kızılay'a karşı oluşan olumsuz yargıların kan bağışını azalttığını belirtti.

Muğla Büyükşehir Maske Üretmeye Devam Ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi korona virüs salgını nedeniyle başladığı maske üretimine devam ederken, bugüne kadar 300 bin maske dağıtımı gerçekleştirdi.

Başkan Tekin; 'Süreci Birlikte Atlatacağız'

32. Bölge Muğla Eczacı Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Serkan Tekin tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Koronavirüs salgını sırasında eczacıların ve sağlık çalışanlarının üzerine düşen görevi fazlasıyla yaptığını belirtip “Bu süreci alınan önlemlerle hep birlikte atlatacağız” dedi. 

Toplam 360 haber.