Sağlık

Sağlık Haberleri

Menteşe’de Dezenfekte Çalışmaları Sürüyor

Ülke genelinde alınan sağlık tedbirleri kapsamında Menteşe Belediyesi ekipleri tarafından uygulanan dezenfekte çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Menteşe 1 Nolu Sağlık Ocağı ile Tapu ve Kadastro Müdürlüklerinde ilaçlama çalışmaları yapıldı.

Bodrum Belediyesi Tüm Eczaneleri Dezenfekte Ediyor

Bodrum Belediyesi, salgın dönemlerinde en riskli meslek gruplarından biri olan eczaneleri dezenfekte etmeye başladı.

Menteşe'de Halk Pazarında Korona Virüs Önlemi

Muğla’nın Menteşe İlçesinde kurulan halk pazarında polis ve zabıta ekipleri korona virüs önlemi aldı.

Başkan Gürün "Evde kalın, sağlıklı kalın"

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün sosyal medya hesabından yayınladığı video ile Muğla'da yaşayan vatandaşlara evde kalmaları konusunda uyarılarda bulundu.

İl Müdürü Toprakçı’dan Yaşlılara Evde kalın Çağrısı

Muğla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Osman Toprakçı Korona virüs salgın hastalığına karşı alınan önemleri değerlendirdi.

Muğla’da Yaşlılar Korona Tedbirlerine Uymuyor

FERDİ YAVUZ- Muğla’da Coronavirüs’üne ilişkin alınan tedbirleri ve uyarıları yaşlılar dikkate almadı.

Menteşe’de Poşetli Satış Dönemi Başladı

Menteşe’deki halk pazarlarındaki tezgâhlarda poşetli satış dönemi başladı. Pazarlardaki ürünler pazarcılar tarafından tezgâhlarda yarım, bir, iki veya üçer kiloluk poşetlerde hazırlanarak satışa uygun hale getiriliyor.

Arı Ürünlerine İlgi Arttı

Türkiye Arı Yetiştiricileri Merkez Birliği Başkanı Ziya Şahin, bağışıklık sistemini güçlendirdiği bilimsel olarak da ortaya konulan arı ürünlerine yönelik Korona virüs vakasının ortaya çıkmasının ardından büyük talep geldiğini açıkladı.

Menteşe Sokakları Yıkanıyor

Türkiye'de Korona Virüs vakalarının tespit edilmesinin ardından ülke genelinde tedbir amaçlı yoğun bir çalışma başlatıldı.

Sağlıkçılar İstedi Belediye Tahsis Etti

Sağlık personeli kendilerine tahsis edilen araçla hastaneye ücretsiz taşınacak Muğla Sağlık Sen İl Başkanlığı tarafından Korona Virüs tedbirleri kapsamında sağlık çalışanları için istenen ücretsiz ve ayrı toplu taşıma aracı talebi Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylandı

Sağlık Bakanlığı'ndan Restoran Duyurusu

Sağlık Bakanlığı’ndan restoranlar için karar: Masalar arası mesafe en az 1 metre olacak

Marmaris’te Kırsal Mahalleler Dezenfekte Ediliyor

Marmaris Belediyesi, Korona virüsü salgınına yönelik alınan önlemler kapsamında dezenfekte faaliyetlerini arttırdı. Belediye, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de dezenfekte çalışması yürütüyor.

Nikahlar, Belediye Nikah Salonunda Yapılacak

İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelge ve ülke genelinde alınan sağlık tedbirleri kapsamında düğün salonları ve kır bahçelerinde yapılan nikah kıyma törenleri geçici bir süreliğine durduruldu. Bu kapsamda Menteşe Belediyesi Nikah Salonunda yapılacak nikah törenleri, sadece çiftlerin anne babaları ve şahitlerin huzurunda kıyılacak. 

Liseli Öğrenciler Üretecek

FERDİ YAVUZ- Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından koronavirüs önlemleri kapsamında, Muğla'da ilk maske üretimi gerçekleştirilecek.

Marmaris Devlet Hastanesi'nde Korona virüse karşı koruyucu önlemler arttırıldı

Marmaris Devlet Hastanesi, yeni tip Korona virüs kaynaklı viral enfeksiyon ve salgınlara karşı ortak kullanım alanlarını özel mikrop kırıcı maddeler ile dezenfekte edildi.

Koruyucu Maske ve Kolonya Fiyatları Denetlendi

Muğla Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, 13 ilçede eş zamanlı yaptıkları denetim ile Koronavirüsü nedeniyle koruyucu maske fiyatlarındaki yaşanan artışları denetledi.

Toplam 360 haber.