Spor

Spor Haberleri

Fethiyespor, Kastamonuspor’a Konuk Oluyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta 21. Hafta müsabakasında Fethiyespor, GMG Kastamonuspor’a konuk oluyor. Mücadele yarın 14.00’te Kastamonu Gazi Stadyumu’nda oynanacak. İki ekibin ligin 3. Haftasında oynadığı mücadele GMG Kastamonuspor’un 1-0’lık galibiyetiyle sonuçlanmıştı.

Muğla Büyükşehirden Milli Takımlara 15 Sporcu

Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübe oyuncuları 4 değişik branşta 15 sporcu ile milli takımlarda forma giyiyor.

Fethiyespor, 21.Hafta’da Kastamonu’ya Gidecek

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 21.haftasında konuk olacağı GMG Kastamonuspor müsabakası için hazırlıklarına hız kesmeden başladı.

Fethiyespor, İnegölspor İle Yenişemedi

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 20.Hafta müsabakasında Fethiyespor ile İnegölspor karşı karşıya geldi. Mücadele gol sesi çıkmayınca maç 0-0 sonuçlandı ve her iki takım da 1 puana razı oldu.

Çatal Ve Gündoğdu’dan Fethiyespor’a Tam Destek

İş insanları Nacit Çatal ve Nurkaya Gündoğdu, Fethiyespor’u ikinci yarının ilk maçınca yalnız bırakmadı. Çatal ve Gündoğdu karşılaşmayı yakından takip ediyor.

100. Yıl Voleybol Şenliği Başlıyor

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Anısına Menteşe Belediyesi ve Muğla Atılım Spor Kulübü işbirliğinde Mini Voleybol Şenliği düzenleniyor.

Bodrum FK Son Dakika Golüyle Elendi

Ziraat Türkiye Kupası 5’inci tur maçında Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK, 1’inci Lig temsilcilerinden Bodrum FK ile karşılaştı. Gaziantep FK 90+5’inci dakikada Djilobodji’nin golü ile kazanarak bir üst tura yükseldi.

Fethiyespor Teknik Direktörü Dinçel, “İyi Hazırlandık”

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’da teknik direktör Selahaddin Dinçel, 8 günlük Antalya’daki kamp sürecini, takıma yapılan takviyeleri ve bu hafta oynayacakları İnegölspor müsabakası öncesi açıklamalarda bulundu.

Fethiyespor, İnegöl’e Bilendi

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, ligin 20.haftasında evinde İnegölspor’u konuk edecek. Lacivert beyazlılar mücadelenin hazırlıkları sürüyor.

Çağdaş Bodrum, Fenerbahçe Beko ile karşı karşıya gelecek

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrum Spor, 16. Hafta karşılaşmaları kapsamında ligin ikinci yarısındaki en zorlu maçlar zinciri için hazırlanıyor.

Okullar Arası Genç Erkekler Futsal Turnuvası devam ediyor

Muğla'da Okullar Arası Genç Erkekler Futsal Turnuvası devam ediyor. Turnuvada Fethiye'den 10 lise yer alıyor. 

Salon Hokeyi Süper Ligi'nde Şampiyon Muğla takımı Kaltun Madran Su Ege Yıldızları SK oldu

7-8 Ocak 2024 tarihleri arasında Amasya’da düzenlenen Salon Hokeyi Kadınlar Süper Ligi finalinde Gaziantep Polisgücü'nü 2-1 mağlup eden Muğla’nın Kızları Kaltun Madran Su Ege Yıldızları şampiyonluğa ulaştı.

Büyükşehir Okçusu Hazal Dünya Rekoru Kırdı

Muğla Büyükşehir Belediyesi okçularından Hazal Burun, Antalya’da düzenlenen milli takım seçmelerinde 598 puanla gençler, büyükler Avrupa ve Dünya rekorunu kırdı. Okçuluk Milli takımına seçilen Hazal Burun ve Emircan Haney, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Arena Fethiye Boks Kulübü Sporcuları Fethiye’yi Temsil Edecek

Arena Fethiye Boks Kulübü sporcuları gençler Muğla İl Boks seçmelerine katıldılar. Türkiye Ferdi Boks şampiyonasında Fethiye’yi temsil edecek sporcular dereceye girerek altın ve gümüş madalya kazandılar.

Fethiyespor’da Kamp Süreci Başlıyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, ikinci devrenin ilk haftasını bay geçmenin avantajını kullanarak 8 günlük Antalya kampı geçirecek. Antalya kampı içerisinde Fethiyespor, 2 hazırlık müsabakası oynayacak.

Başkan Akdenizli’den Seydikemerspor’a Süpriz

2023-2024 Süper Amatör Lig B Grupta mücadele eden Seydikemerspor’un antrenmanını ziyaret eden Seydikemer Belediye Başkanı ve Seydikemerspor Kulübü Başkanı B. Önder Akdenizli, futbolculara baklava ikramında bulundu.

Bodrum'dan Denizin Kızları destek bekliyor

Bodrum’un hentbol sahalarındaki başarılı temsilcisi Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, THF Kadınlar Süper Ligi 2023-2024 Sezonu ikinci devre maçlarının ikincisinde lig birincisi Konyaaltı Belediyesi ile kendi evinde puan almak için mücadele edecek.

Spor Ekstra’da Eldirekspor Rüzgârı Esti

Salı akşamları Frt TV'de yayınlanan, Sertaç Bayraktar'ın hazırlayıp sunduğu Spor Ekstra programının ikinci bölüm konukları; Eldirekspor Kulübü Başkanı Danyal Balcı, Eldirekspor Kulübü Başkan Yardımcısı İsmail Sarıkaya ve Eldirekspor Teknik Direktörü Kazımhan Kıvrak oldu.

Dinçel, ‘Antalya’da kamp sürecini geçireceğiz’

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin ikinci devresi için hazırlıklarına bugün Fethiye Şehir Stadı’nda yaptığı antrenman ile başladı. 4 gün boyunca Fethiye’de hazırlık yapacak olan Fethiyespor, 4 günün ardından kamp için Antalya’ya gidecek. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, açıklamalarda bulundu.

Toplam 1793 haber.