Spor

Spor Haberleri

ŞAMPİYONLUK ZORA GİRDİ

3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor 30. hafta karşılaşmasında evinde ligin son sıralarında yer alan Modafen ile karşılaştı. İstanbul temsilcisi ikinci yarının başlarında bulduğu iki golle öne geçti. Maçtan kopmayan lacivert beyazlılar Ali Han ve Nurettin’in bulduğu gollerle skoru eşitledi. Mücadele 2-2 eşitlikle sonlandı.

2. AMATÖR KÜME KARŞILAŞMALARI DEVAM EDİYOR

A ve B olmak üzere 2 gruptan oluşan 2. Amatör Küme karşılaşmaları hız kesmeden devam ediyor.

FETHİYESPOR EVİNDE MODAFEN’E KARŞI

3.Lig 3. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 30. hafta karşılaşmasında evinde Modafen ile mücadele edecek.

FETHİYESPOR İSTANBUL'DAN 1 PUANLA DÖNDÜ

3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor erteleme maçı olan 27. hafta karşılaşmasında Büyükçekmece Tepecikspor deplasmanına konuk oldu. 2 penaltı ve 1 kırmızı kartın olduğu mücadele 1-1 eşitlikle tamamlandı. Mücadelede Fethiyespor ‘n 70 dakikada kazandığı penaltıyı Nurettin gole çeviremedi.

MUĞLA’DA OKUL SPORLARI OKÇULUK İL BİRİNCİLİĞİ SONA ERDİ

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyetleri kapsamında Okçuluk İl Birinciliği Müsabakaları düzenlendi.

ŞİMŞEKLER İSTANBUL YOLCUSU

3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor 27. hafta karşılaşmasında Tepecikspor ile deplasmanına konuk oluyor. Lacivert beyazlılar bu karşılaşma öncesi son antrenmanını tamamlarken Teknik Direktör Selahaddin Dinçel ise Tepecikspor karşılaşmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

FETHİYE BELEDİYESPOR EVİNDE MAĞLUP OLDU

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Fethiye Belediyespor, seyircisi önünde Akran Gemlik Basketbol’u konuk etti. Mücadeleyi lacivert beyazlılar 68-86 kaybetti.

ŞİMŞEKLER ANKARA’DAN ŞEN DÖNÜYOR 2-5

3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor 29. hafta karşılaşmasında ligin orta sıralarında bulunan Çankaya FK ile karşılaştı. Gollü geçen karşılaşmanın ilk yarısına lacivert beyazlılar 1-2 önde girdi. İkinci yarıda da karşılıklı goller devam etti. Fethiyespor’un üstünlüğü ile geçen karşılaşma 2-5 tamamlandı. Şimşekler Ankara’dan 3 puan ile ayrılmasını bildi.

KANO 2022 BAHAR KUPASI VE MİLLİ TAKIM SEÇME YARIŞLARI TAMAMLANDI

Türkiye Kano Federasyonu 2022 yılı faaliyet programında yer alan "Durgunsu Kano Köyceğiz Belediyesi Orman Şehitleri Bahar Kupası ve Milli Takım Seçme Yarışları" 30 Mart - 01 Nisan 2022 tarihlerinde Muğla Köyceğiz'de yapıldı.

ÜNİLİG ÜNİVERSİTELERARASI CROSSMİNTON TÜRKİYE TAKIM ŞAMPİYONASI KÖYCEĞİZ’DE YAPILDI

Ünilig Üniversitelerarası Crossminton Türkiye Takım Şampiyonası, Köyceğiz Spor Salonunda oynanan karşılaşmalarla tamamlandı.

ORYANTİRİNG 3. KADEME YARIŞLARI MARMARİS VE AKYAKA'DA BAŞLIYOR

Türkiye Oryantiring Federasyonu 3. Kademe Yarışması 01-03 Nisan 2022 tarihlerinde Marmaris ve Akyaka’da 1000 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilecek.

FETHİYE BELEDİYESPOR’DAN MAÇA DAVET

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi’nin bitimine sadece 6 hafta kaldı. Ligin 24 haftası geride kalırken, Basketbol Süper Ligi’ne çıkacak ve play off oynayacak takımlar henüz netleşmedi. Sadece bu sezon hiç galibiyet alamayan Akhisar Belediyespor’un küme düşmesi kesinleşirken, birkaç takım alt lige gitme endişesi taşıyor.

ÇANKAYA FK KARŞILAŞMASI HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

3.Lig 3. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 2 Nisan Cumartesi günü oynayacağı Çankaya FK karşılaşmasının hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

ORTACA BELEDİYESPOR BAL LİGİ YOLUNDA

2021-2022 Muğla Bölgesi Süper Amatör Lig Yükselme Grubu Şampiyonu Ortaca Belediyespor oldu. Geçtiğimiz sezonda BAL’da oynama hakkı olmasına rağmen lige katılmayan ve Süper Amatör Lig’de mücadele eden Ortaca Belediyespor bu sezon yeniden BAL Ligi’ne yükselme yolunda bir engeli daha aştı.

FETHİYESPOR, ÇANKAYA DEPLASMANINA HAZIRLANIYOR

3. Lig 3. Grupta mücadele eden Fethiyespor, 2 Nisan Cumartesi günü saat 14:00'te, Yeni Mahalle Hasan Doğan Stadı'nda oynayacağı Çanyaka FK maçına hazırlanıyor.

TÜRKİYE BASKETBOL LİGİ’NDE 24. HAFTA GERİDE KALDI

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi 24. haftası geride kalırken, Basketbol Süper Ligi’ne çıkacak ve play off oynayacak takımlar belirsizliğini koruyor. 24 haftada galibiyet alamayan Akhisar Belediyespor’un küme düşmesi garantilenirken, bitime 6 hafta kala alt lige gidecek ikinci takımın kim olacağı netleşmedi.

TURNUVANIN ŞAMPİYONU ÇAMKÖYSPOR

Fethiye Kaymakamlığı’nın idaresinde ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü’nün koordinesinde gerçekleştirilen ‘’Fethiye Kaymakamlığı Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’’ şampiyonu belli oldu. Final karşılaşmasında saat 19.30’da Çamköy ile Karaçulha Fethiye Şehir Stadı’nda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Çamköy 2-0 kazanarak şampiyon oldu. 3.’lük maçı ise 18.30’da Eldirek ile Ölüdeniz arasında oynandı. Mücadeleyi Eldirek penaltılarda 5-4 kazanarak turnuvanın 3. oldu.

KÖYCEĞİZ’DE TÜRKİYE DAĞ KOŞUSU ŞAMPİYONASI HEYECANI YAŞANDI

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Türkiye Dağ Koşusu Şampiyonası ve Balkan Şampiyonası Milli Takım Seçme Yarışları düzenlendi.

FETHİYE BELEDİYESPOR’DAN ÇOK KRİTİK GALİBİYET

İdarî ve malî yönden zor günler geçiren, hocası istifa eden, yabancı oyuncularından birisi ülkesine dönen Fethiye Belediyespor, tüm bu sıkıntılara rağmen, ligin son sırasında yer alan Akhisar Belediyespor ile deplasmanda oynadığı maçtan 77 - 85'lik galibiyetle dönmesini bildi.

Toplam 1798 haber.