Spor

Spor Haberleri

U-12 Futbol Şenliğinin Şampiyonu Muğlaspor oldu

Menteşe Belediyesi, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Muğla Şubesi ve Muğlaspor kulübü işbirliğiyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen U-12 Futbol Şenliği Muğlaspor - Düğerek Güneşspor arasında oynanan final maçıyla sona erdi.

Boks Turnuvasına Arslan Fight Arena ev sahipliği yaptı

Aydın, Antalya, Muğla ve Ispartanın katıldığı iller arası boks turnuvasına Fethiye gençlik ve Spor kulübü arslan fight arena evsahipliği yaptı. Toplamda Sporcu Antrenör ve Hakem olmak üzere 80 kişi katılım sağladı.

Amatör Lig maçları başladı

Pandemiden dolayı uzun süredir oynanamayan amatör liglerin maçları başladı.

Dinçel, “Yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz”

3. Lig 3. Grupta ilk hafta yenilgisinin ardından puan serisini sürdüren Fethiyespor, 10 maçta 25 puan toplayarak liderliğini sürdürdü.

14. Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası Bodrum’da gerçekleştirildi

29-31 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen ve Cumhuriyetimiz’in 98. yılının coşkuyla kutlandığı şampiyonada 6 farklı yarışta 800’ün üzerinde sporcu kulaç attı.

Fethiyespor galibiyet serisini sürdürüyor;2-1

3. Lig 3. Grupta mücadele eden Fethiyespor, evinde Büyükçekmece Tepecikspor’u konuk etti. Lacivert beyazalılar, Tepecikspor’u Talha Mayhoş ve Serhat Yılmaz’ın golleri ile 2-1 yendi. Grubunda lider olan Fethiyespor 25 puanla liderliğini korurken, 10 puanla 15. Sırada bulunan Büyükçekmece Tepecikspor puan alamadı.

Fethiye Gençlik Spor Kulübü, Yeni Mahalle Kültürspor ile berabere kaldı; 1-1

Fethiye Gençlik Spor Kulübü, Yeni Mahalle Kültürspor ile oynayacağı maç öncesi moral kahvaltısı yaptı. Kahvaltının ardından Değirmenbaşı Futbol Sahasında oynanan karşılaşma 1-1 beraberlik ile sonuçlandı.

Fethiye Belediyespor 70, Mamak Belediyespor 77

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Fethiye Belediyespor, 5. hafta karşılaşmasında evinde Mamak Belediyespor’u ağırladı. Son ana kadar başa baş geçen maçı Başkent temsilcisi 77-70 kazandı.

Fethiyespor Avrupa'nın en golcü kulüplerinden

TFF 3. Lig 3. Grup'ta lider olan Fethiyespor, 9 maçta attığı 29 golle Türkiye'de profesyonel liglerdeki 132 takım arasında en golcü takımlar arasına girdi.

Fethiyespor Büyükçekmece Tepecikspor’u ağırlıyor

3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden lider Fethiyespor, 31 Ekim Pazar günü kendi sahasında 14. Sırada bulunan Büyükçekmece Tepecikspor ile karşılaşacak.

Opet Muğla Cup Four Cross, Fethiye’de Start Aldı

Uluslararası Bisiklet Birliği tarafından düzenlenen OPET Muğla Cup Four Cross, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında Fethiye’de başladı.

Dinçel, “Fethiyespor zirvede bitirecek”

3. Lig 3. Grup’ta liderliğini sürdüren Fethiyespor, hafta sonu deplasmanda Ceyhanspor’u 3-0 mağlup ederek; galibiyetlerine bir yenisini eklemişti. Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, ligde oynanan her maçın büyük bir öneme sahip olduğunu belirtti.

Muğlaspor'da Neler Oluyor?

Muğlaspor Teknik Direktörü Tayfun Hut ile kulüp arasında yollar ayrıldı.

Bakırcı ve Çatal 90 dakikayı değerlendirdi

3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, deplasmanda konuk olduğu Ceyhanspor'u 3-0 mağlup etti. Seriyi bozmayan Fethiyespor’a 90 dakikalık maç değerlendirmesinde bulunan Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, “Böyle maçlar zor maçlardır Ceyhan’ın altta olmasına bakmayın benim en korktuğum maçlar böyle maçlardır. Hayırlısıyla çocuklar bu işin üstesinden geldiler 3-0 ile maçı aldılar” dedi.

Fethiyespor - Ceyhanspor Maçı sonrası takımlardan FRT TV'ye değerlendirmeler

3.Lig 3.grupta 22 puanla şampiyonluk yolunda ilerleyen Fethiyespor, Lacivert beyazlılara galibiyeti getiren Soner, Nurettin ve Ali Han golleri ile rakip takım Ceyhanspor’u yenerek taraftarlarını coşkuya boğdu. Maçın ardından takımlar FRT TV'de değerlendirmelerde bulundular.

Sonbahar yelken yarışları 1 Kasım’da başlıyor

Göcek Yat Kulübü tarafından, her yıl Kasım ayında düzenlenen Sonbahar Yelken Yarış Haftası, bu yıl 01-05 Kasım 2021 tarihleri arasında, Fethiye Körfezinde gerçekleştirilecek. Yarış haftasına katılmak üzere 120’ye yakın teknenin ön kayıt yaptırdığı öğrenildi.

Fethiyespor seriyi bozmuyor 0-3

3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, deplasmanda konuk olduğu Ceyhanspor’u 3-0 mağlup etti. Lacivert beyazlılara galibiyeti getiren golleri 7. dakikada Soner, 65. dakikada Nurettin ve 78. dakikada Ali Han kaydetti.

Fethiyespor-Ceyhanspor Maçı FRT TV’de Canlı Yayınlanacak

3. Lig 3. Grupta 19 puanla liderlik koltuğuna oturan Fethiyespor, Adana Ceyhanspor deplasmanına 3 puan için gitti. Fethiyespor Ceyhanspor maçı FRT TV’nin Facebook ve Youtube hesaplarından canlı yayınlanarak izleyicileri ile buluşacak.

Dinçel, “Hedefimiz şampiyonluk”

3. Lig 3. Grupta 19 puanla liderlik koltuğuna oturan Fethiyespor, Adana’da Ceyhanspor deplasmanına 3 puan için gitti. Fethiyespor kafilesini kadroda yer almayan futbolcular ile Fethiyespor çalışanları uğurladı. Teknik Direktör Selahaddin Dinçel ise, “Tek hedefimiz kazanmak” şeklinde konuştu.

Toplam 1793 haber.