Hıra güven tazeledi

Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar Manavlar Odası 5. Olağan Genel Kurulu Aymes Otel'de yapıldı.Seçimli Genel  Kurul'da 248 oy alan mevcut başkan Adem Hıra tekrar 4 yıllığına başkan seçildi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Sabit Ve Seyyar Pazarcılar Manavlar Odası 5. Olağan Genel Kurulu Aymes Otel’de yapıldı. Seçimli yapılan Genel kurulda mevcut başkan Adem Hıra, İbrahim Çalhan, Emin Duru ve Sezgin Aygan yarıştı.
Seçimli yapılan Olağan Genel Kurul’a misafir olarak Ortaca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüsamettin Karaşahin, Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Başoğlu, Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şaban Taşar ve üyeler katıldı. Genel Kurul Divan seçimi ile başladı. Divan Başkanlığı’na Ortaca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüsamettin Karaşahin seçildi. Ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra faaliyet ve denetim raporları okunup ibra edildi.
Genel Kurul’un tamlanmasının ardından seçime geçildi. Seçimde 612 kooperatif üyesi oy kullanırken Adem Hıra 248, Emin Duru 222, İbrahim Çalhan 127, Sezgin Aygan 11 oy aldı. Kullanılan oylardan 4 tanesi de geçersiz sayıldı.HaberFethiye Sabit Ve Seyyar Pazarcılar Manavlar Odası Başkanlığı’na yapılan seçimin ardından 4 yıllığına mevcut başkan Adem Hıra tekrar seçilerek güven tazelemiş oldu.Haber
Yeniden başkan seçilen Adem Hıra yaptığı açıklamada “Gerçekten mutluyum. Güzel bir demokrasi şöleni oldu. Fethiye pazarcı esnafına yakışan bir genel kurul oldu. Kavgasız gürültüsüz demokratik bir seçim oldu. Bize oy veren vermeyen diye ayrım yapmıyoruz. Yine pazarlarda hep beraberiz. Hep beraber kol kola mücadelemizi beraber yürüteceğiz. Teşekkür ediyorum gerçek güzel bir katılım oldu. Esnaf duyarlılık gösterdi. Gelip oyunu kullanan demokrasi şölenimize katılan tüm esnaflara teşekkür ediyorum. Esnaf ve camia olarak bir aileyiz bundan sonra da böyle olmaya devam edeceğiz” dedi.Haber

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN