HIRÇIN PEN FERFORJE' DEN YEŞİLÜZÜMLÜSPOR'A TAM DESTEK

Geçtiğimiz sezon 1. Amatör C Grubu'nda şampiyon olarak bir üst lig olan Süper Amatör Lig'e yükselen Yeşilüzümlüspor Kulübü, yeni sezon için Hırçın Pen ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Bu sene Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Yeşilüzümlüspor, sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak ise Hırçın Pen ile Yeşilüzümlüspor Kulubü sponsorluk anlaşması imzaladı.
Sponsorluk anlaşması hakkında açıklama yana Hırçın Pen İşletme Sahibi Özkan Hırçın,’’ Üzümlüspor’u geçen sene ki başarısından dolayı tebrik ediyorum. Başkanım ve hoca arkadaşları kutluyorum. Yeşilüzümlüspor Fevzi Hoca ile birlikte yeniden bir adım atıyor. Hocamızla birlikte daha iyi yerlere geleceğine inanıyoruz. İnşallah daha üst liglere çıkar. Biz de kendi adımıza spora sevgimizden dolayı her türlü hizmet vermeye, yanlarında olmaya söz verdik. Elimizden geldiği kadar Yeşilüzümlüspor’a destek amaçlı sponsorluk anlaşması yaptık. İnşallah sonu iyi olur’’ dedi.
SPONSORA İHTİYACIMIZ VARDI
Sponsorluk için teşekkürlerini ileten Yeşilüzümlüspor Başkanı Soner Arsal,’’ Yeşilüzümlüspor geçen sene şampiyon olarak Süper Amatör Küme’ye yükseldi. Bu sene yeniden başarılı olmayı hedefliyoruz. Yeniden bölgenin çocuklarıyla elimizden geleni göstereceğiz. Sponsorumuz olan Özkan Bey’e çok teşekkür ederim. Sponsora ihtiyacımız vardı. Kendisinin sporu seviyor olması ve tanışıyor olmamız bu işte büyük faktör oldu. Hayırlı uğurlu olsun diyorum’’ ifadelerini kullandı.
HER ZAMAN BAŞA OYNAYAN BİR TAKIMIZ
Yeni sezon hakkında konuşan Başkan Arslan,’’ Transferler devam ediyor. BAL Lig’inde oynamış önemli arkadaşları da bünyemize katmak üzereyiz. İsim söylemek için şuan biraz erken. Biz geçmişte Fethiyespor alt yapısında oynayan çocuklarla devam ediyoruz. Bulunduğumuz lig fark etmiyor. Her zaman başa oynayan bir takımız. Bu sene de öyle olacak’’ dedi.

HIRÇIN PEN'DEN YEŞİLÜZÜMLÜSPOR'A TAM DESTEK

HIRÇIN PEN'DEN YEŞİLÜZÜMLÜSPOR'A TAM DESTEK

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN