İNÖNÜ BULVARI'NDA SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Fethiye Belediyesi, MUSKİ, Aydem ve telekomünikasyon şirketleri işbirliği ile İnönü Bulvarı'nda başlatılan alt yapı ve üst yapı çalışmaları devam ediyor. Son olarak İnönü Bulvarı'nda alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından sıcak asfalt çalışmalarına başlandı.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Belediyesi, MUSKİ, Aydem ve telekomünikasyon şirketleri işbirliği ile yürütülen alt yapı ve üst yapı çalışmaları nedeniyle yol tek şerit halinde hizmet veriyor. Köprübaşı Kavşağından Ovacık köprüsüne kadar olan yol düzlenerek sıcak asfalt çalışmalarına başlandı. İnönü Bulvarı’nda yapılan çalışmalar nedeniyle trafik akışı kanalın diğer tarafı olan 180. Sokak’tan sağlanıyor.
Muğla Makası’ndan Şehir Merkezi’ne doğru başlayan alt yapı ve üst yapı çalışmalarının 15 Mayıs tarihine kadar tamamlanması ve sezona hazır hale getirilmesi planlanıyor. Diğer tarafta Mustafa Kemal Bulvarı’nda da alt yapı çalışmaları aralıksız sürüyor. Burada devam eden çalışmalar nedeni ile trafik belirli bölgelerde alternatif yollara yönlendiriliyor. Bu çalışmalarında 30 Mayıs tarihine kadar tamamlanması için çalışmalar devam ediyor. 
İNÖNÜ BULVARI'NDA SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADIİNÖNÜ BULVARI'NDA SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN