Karaca'ya anlamlı plaket

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal ve beraberinde dernek yönetimi Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'ya şimdiye kadar vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür plaketi verdi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

“Karaca’nın önü açıktır”
Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal, “Bundan sonra Başkanımızın yolu hep açıktır. Daha iyi noktalara da gelecektir. Bizlere vermiş olduğu destekten dolayı kendisine teşekkür ediyorum” dedi. Böylesine anlamlı bir plaketi almaktan onur duyduğunu ifade eden Karaca, “Biz ne yaparsak yapalım, onların haklarını ödeyemeyiz. Nezaketlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Namık Başkanım söylediklerinden dolayı onur duydum. Halkımızla birlikte olmaya devam edeceğiz” dedi.
Ziraat Odası Karaca ile görüştü
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ayrıca Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit ve beraberinde heyet ziyarette bulundu. Ziyarette Karaca ve oda heyeti birçok konu hakkında değerlendirmede bulundular.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN