KARACA'YA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Fethiye Belediyesi'nin Faralya Mahallesi'nde yaptığı çalışmaların tamamlanmasının ardından, Faralya Mahallesi Muhtarı Hasan Karaburun Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'yı ziyaret etti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Fethiye Belediyesi’nin Faralya Mahallesi’nde yapmış olduğu yol çalışmalarının tamamlanmasının ardından Faralya Mahallesi Muhtarı Hasan Karaburun, beraberinde mahalle sakinleri ve esnaflar Başkan Karaca’ya teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette açıklamalarda bulunan Muhtar Karaburun, “Mahallemizde gerçekleştirilen çalışmalar için Başkanımız Alim Karaca’ya teşekkür ziyaretinde bulunduk. Özellikle Kabak yolumuzda yapılan yenilik ve düzenleme bizleri ve mahallemize gelen ziyaretçileri oldukça memnun ediyor. Çalışmalarda emeği geçen herkese Başkanımız nezdinde teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karaca ise, “Muhtarıma ve tüm Faralya Mahallesi sakinlerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Bizler Fethiye’deki gerçek sorunlara odaklanarak, yurttaşlarımızın ve Fethiye’mizin geleceği için çalışmaya devam ediyoruz” dedi. Muhtar Karaburun ve ekibi Başkan Karaca’ya teşekkür plaketi takdim etti. 

KARACA'YA TEŞEKKÜR ZİYARETİKARACA'YA TEŞEKKÜR ZİYARETİKARACA'YA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN