KARADERE İLKOKULU KÜTÜPHANESİNE KAVUŞTU

Milli Eğitim Bakanlığı'nın Türkiye genelinde yürüttüğü 'Kütüphanesiz Okul Kalmasın' projesi kapsamında Karadere İlkokulu'nda kütüphane açılışı gerçekleşti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde, Milli Eğitim Bakanlığı'nın başlattığı “Kütüphanesiz Okul Kalmayacak” projesi kapsamında Karadere İlkokulu yönetimi, hayırsever Ahmet Haznedar ile işbirliği yaptı. Kısa sürede tamamlanan çalışmalar sonucunda Karadere İlkokulu’nun kütüphane ihtiyacı giderildi. 

Seydikemer’e bir kütüphane daha kazandıran proje sonucunda yapımı tamamlanan kütüphanenin açılışı törenle yapıldı. Kütüphane açılışına; Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Kaynak, Seydikemer İlçe Jandarma Komutanı J.Yüzbaşı Sadık Çetin, Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Abdullah Bulut, Eşen Karakol Komutanı Hakan Tur, Seydikemer İlçe Tarım Müdürü Engin Maraşlı, Karadere İlkokulu Müdürü Dudu Fatma Erbil, hayırsever Ahmet Haznedar, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. 

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından kütüphaneyi inceleyen Kaymakam Büyüker ve Başkan Otgöz, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Abdullah Bulut ve okul müdürü Erbil'den bilgi aldı. Yeni kütüphanelerine kavuşan öğrencilerin oldukça mutlu olduğu gözlenen açılışta Başkan Otgöz, öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilere bol bol kitap okumalarını tavsiye eden Başkan Otgöz; “Bilgiye ulaşma yolculuğunda kütüphaneler birer hazinedir. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte bilgiye ulaşmak kolaylaşmış olsa da kütüphanelerin bizlere sunduğu olanaklar daha değerlidir. Öğrencilerin kütüphanelerde yaptığı araştırmalar, bilgiye ulaşma evresinde gösterdiği çabalar onların hayal gücüne ve başarma arzusuna da hiç kuşkusuz katkı sağlıyordur. “Kütüphanesiz Okul Kalmayacak” projesi kapsamında Karadere İlkokulu’nda açılan kütüphanemiz hayırlı olur inşallah. Okul yönetimine ve hayırsever Ahmet Haznedar Bey’e de gösterdikleri çabalardan dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

KARADERE İLKOKULU KÜTÜPHANESİNE KAVUŞTUKARADERE İLKOKULU KÜTÜPHANESİNE KAVUŞTUKARADERE İLKOKULU KÜTÜPHANESİNE KAVUŞTU 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN