KAYMAKAM BALCI'DAN 23 NİSAN MESAJI

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile kutlama mesajı yayınladı. Kaymakam Balcı mesajında 'Kurtuluş Mücadelemizde büyük rolü olan ve demokrasi tarihimizin temelini oluşturan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 102. yıldönümünde, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı ortak bir coşkuyla kutluyoruz' dedi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile kutlama mesajı yayınladı. Kaymakam Balcı mesajında “Kurtuluş Mücadelemizde büyük rolü olan ve demokrasi tarihimizin temelini oluşturan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 102. yıldönümünde, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ortak bir coşkuyla kutluyoruz. Aynı zamanda şanlı tarihimizle, bizlere bu güzel ülkeyi armağan eden ecdadımızla bir kez daha övünüyor ve gurur duyuyoruz.
 
Kurtuluş Savaşı yıllarında her türlü zorluğun ve yokluğun yaşandığı ve tarihimizin en zor döneminde halkımız kadınıyla, erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla yurdun dört bir yanındaki işgalci güçlere karşı, tarihte benzerine az rastlanır bir direniş göstererek Kurtuluş Savaşı mucizesini gerçekleştirmiştir.

Ulu Önder Atatürk büyük zorluklarla kurulan Türkiye Cumhuriyetini, geleceğimizin teminatı ve en değerli varlığımız gördüğü çocuklarımıza emanet etmiş, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı günü sevgili çocuklarımıza bayram olarak armağan ederek, onlara verdiği değeri, duyduğu güveni ve sevgiyi göstermiştir.

Geleceğimizin teminatı olan en kıymetli hazinemiz çocuklarımızı, ülkesini ve milletini seven, vatanı için çalışıp üreten insanlar olarak yetiştirmek; Kendi başına karar verebilen, kendine güvenen, hayatın güçlükleriyle baş edebilecek ölçüde donanımlı, girişimci, ufku geniş, değerlerine bağlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmelerini sağlamak ortak sorumluluğumuz ve hedefimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle; Aziz Milletimizin ve sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN