Kaymakamlıktan futbol turnuvası

Fethiye Kaymakamlığı tarafından mahalleler arası Futbol Turnuvası düzenleniyor.Düzenlenecek turnuvada , 1.'ye 25 bin lira, 2.'ye 15 bin lira, 3. Takıma da 10 bin lira para ödülü verilecek.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat önümüzdeki günlerde Fethiye Kaymakamlığı olarak mahalleler arası futbol turnuvası düzenleyeceklerini açıkladı.Üç dört ay sürecek turnuvayı  Fethiye Kaymakamlığı  mahalle muhtarları ile beraber düzenleyecek.
Düzenlenecek turnuvanın yerel televizyonlarda ve gazetelerde reklamlarının da yapılacağını ifade eden Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat “Mahallelerimiz pandemi sürecinde sosyal aktivitelerinden uzak kaldılar. Kış dönemi de buranın belki de aktivite yapılabilecek en güzel zamanı. Çünkü yazın herkesin çok ciddi işleri oluyor. Mahalle muhtarları ile birlikte 3-4 ay sürecek bir Kaymakamlık Turnuvası düzenleyeceğiz” dedi.
FİNAL ŞEHİR STADINDA OLACAK
Düzenlenecek olan turnuvanın finalinin Şehir Stadı’nda yapılacağını ifade eden Kaymakam Fırat “Gelecek seyircilerle beraber belki bir yemek programı da düzenleyebileceğimiz ,5 bin kişi ile beraber olacağımız bir final organize edeceğiz” diye konuştu.
BİRİNCİ 25 BİN  TL,İKİNCİ 15 BİN TL,ÜÇÜNCÜ 10 BİN TL ÖDÜL ALACAK
Organizasyonun para ödüllü olacağını da belirten Kaymakam Fırat “Ciddi de bir para ödülü koyacağımız turnuvada , 1.’ye 25 bin lira, 2.’ye 15 bin lira, 3. takımada 10 bin lira para ödülü vereceğiz. Böyle görkemli, güzel bir ilçede sosyal aktivite anlamında bir hareketlilik sağlayacak bir programı icra edeceğiz. Önümüzde ki hafta muhtemelen kura çekilişi yapılacak, kura törenini yerel televizyonlar da canlı da verebiliriz belki. Bunu bugün muhtar arkadaşlarımla da paylaştım” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN