Kerimoğlu İsmail Toroslar Yörük Türkmen federasyonu başkanı

2004 yılında kurulan Toroslar Yörük Türkmen Federasyonu Genel Kurul'u yapıldı. Genel Kurul'da Toroslar Yörük Türkmen Federasyonu Başkanlığı'na Kerimoğlu İsmail olarak ta bilinen İsmail Uzunoğlu seçildi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Toroslar Yörük Türkmen Federasyonu Genel Kurul’u yapıldı. Yapılan Genel Kurul’da mevcut başkan Isparta İl Beyi Mustafa Küçükyaman birçok görevleri ve işi olması nedeni ile aday olmadı. Tek liste ile Genel Kurul’da seçime giren İsmail Uzunoğlu yeni Toroslar Yörük Türkmen Federasyonu Başkanı oldu.
İsmail Uzunoğlu Toroslar Yörük Türkmen Federasyonu Başkanı olarak açıklama yaptı. Uzunoğlu yaptığı açıklamada “2004 yılında ilk kurulan Toroslar Yörük Türkmen Fedarasyonu Kurucu Başkanı Isparta İl Beyi can dost kardeşim Mustafa Küçükyaman ve yönetimi, federasyona bağlı derneklerimiz, üyelerimiz bugüne kadar bu bayrağı şanla şerefle layıkıyla taşıdı. İl beyimiz Mustafa Küçükyaman’ın birçok görevleri, iş yoğunluğu olması nedeniyle bu genel kurulda yönetimin, federasyona bağlı derneklerimizin, üyelerimizin ortak kararı ile tek liste Toroslar Yörük Türkmen Başkanlığı bize tevdi edildi. Yönetimim, derneklerimiz, üyelerimiz ve camiamız ile hep birlikte, beraber kültürümüz adına bu bayrağı gelecek neslimize aktaracağız. Bu davaya kendini adamış değerli beyim Mustafa Küçükyaman ve yönetimine çok teşekkür ederim. Sağ olsunlar var olsunlar. Kültürümüz adına camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Saygılarımla” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN