Menteşe Polisi Dolandırıcılara Karşı Uyarıyor

Menteşe Kaymakamlığı İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri vatandaşları dolandırıcılara karşı uyarıyor.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Menteşe İlçesinin en güvenli ilçeler arasında en üst seviyelerde olması için çalışmalar aralıksız olarak sürdürülüyor. Bu bağlamda İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlisi polisler vatandaşları gerek yüz yüze yaptıkları görüşmelerde gerek ise; düzenledikleri toplantılarda suç suç suçlularla etkin mücadele edilebilmesi amacıyla bilgilendirmeye devam ediyor. Son olarak vatandaşlar dolandırıcılara karşı etkin mücadele amacıyla yoğun bir şekilde bilgilendirilmeye başlandı. 
 Devletin hiçbir görevlisinin vatandaşlardan   kontör, para, altın veya benzeri değerli eşyalar istemeyeceğini özellikle belirten Menteşe Kaymakamlığı İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri kendilerinden bu tür isteklerde bulunan ve kendilerinin devlet görevlisi olduğunu belirten kişilere itibar edilmemesini istediler.

MENTEŞE KAYMAKAMLIĞI
İlçe Emniyet Müdürlüğü Uyarıyor
Değerli Vatandaşlarımız;
Sizleri arayarak kendilerini Vali Yardımcısı, Kaymakam, Savcı, Polis, Asker ve benzeri meslek gruplarından kişiler olarak tanıtarak kontör, para, altın veya benzeri değerli eşyalar isteyen kişilere kesinlikle itibar etmeyiniz. Çok iyi bilmelisiniz ki; devletin hiçbir görevlisi vatandaşlardan   kontör, para, altın veya benzeri değerli eşyalar istemez. Benzer durumlar ile karşılaştığınız da vakit kaybetmeden en yakın güvenlik görevlileri ile irtibat kurunuz. 


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN