Meteoroloji'den yeni uyarı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Uyarı Merkezi, Muğla ve Antalya il genelinde don beklendiğini, Antalya ve Kaş arasında ise fırtına beklendiğini belirterek, çiftçilerin ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından don ve fırtına olayına karşı tedbirli olunması yönünde uyarı yapılırken yapılan açıklamada,’’ Yapılan son değerlendirmelere göre; zirai faaliyetlerin devam ettiği Antalya ve Muğla il genelinde 17.01.2022 akşam saatlerinden, 21.01.2022 sabah saatlerine kadar, hava sıcaklıklarının düştüğü akşam ve gece saatlerinde kıyılarda hafif, iç kesimlerinde orta kuvvette, yükseklerinde kuvvetli zirai don olayı beklendiğinden çiftçilerimizin ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir’’ ifadelerine yer verdi.
BODRUM VE KAŞ ARASINDA FIRTINA
Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre,’’ Bodrum- Kaş arasında rüzgârın, yarın (Salı) akşam saatlerinden sonra kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) FIRTINA, şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, Çarşamba günü (19.01.2022) sabah saatlerinde etkisini kaybedeceği beklenmektedir. Başta balıkçılar ve gemiciler olmak üzere fırtınanın oluşturacağı olumsuz şartlara karşı vatandaşların ve ilgililerin tedbirli olması gerekmektedir’’ ifadeleri kullanıldı.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN