Meteoroloji uyardı, yağış geliyor! Rüzgar ve fırtınaya dikkat!

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada, Salı günü sabah saatlerinden itibaren Çarşamba öğle saatlerine kadar kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji Muğla ve ilçelerinde beklenen kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyardı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından sel, su baskını ve fırtınaya karşı tedbirli olunması yönünde uyarı yapılırken yapılan açıklamada, “Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre, Muğla çevrelerinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yarın (23.11.2021 Salı) sabah saatlerinden itibaren, (24.11.2021 Çarşamba) öğle saatlerine kadar yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2), Muğla Merkez, Bodrum, Datça, Marmaris, Milas, Yatağan, Köyceğiz, Ula, Ortaca, Dalaman ve Fethiye ilçelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (51-80 kg/m2) olması beklendiğinden; sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve fırtına gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” ifadelerine yer verildi. 
1 HAFTA BOYUNCA YAĞIŞ VAR
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün 7 günlük Hava Durumu raporuna göre, Salı gününden(yarın) itibaren Türkiye yağışlı havanın etkisine giriyor. Muğla ve ilçelerinde de 1 hafta boyunca sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN