MUĞLA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ'NDE SPOR YÖNETİMİ UYGULAMA EĞİTİMLERİ BAŞLADI

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği 4. Sınıfta öğrenim gören 85 öğrenci, 10 hafta boyunca haftada 1 gün olacak şekilde görecekleri Spor Yönetimi Uygulama dersinin uygulama eğitimini Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde almaya başladı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Uygulamalı eğitime başlayan öğrenciler, Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hakan Ünal ve Öğretim Üyesi Doç. Dr. T. Osman Mutlu ile birlikte Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne gelerek, İl Müdürü Ömer İlman ve Spor Şube Müdürü Serkan Paçalı ile bir araya geldiler.

İLMAN “GENÇLER BİZİM GELECEĞİMİZDİR”

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, gençlerin bizim geleceğimiz olduğunu ifade ederek, “Gençlik, bir birey olarak kendini tanıma, kanıtlama ve bir kimlik kazanma çabalarının yoğunluk kazandığı, hayata, çevresine, olaylara bakışının şekillendiği, hayatımızın en önemli ve en kritik dönemidir. Bu yüzden geleceğimizin teminatı siz gençlerin her açıdan sağlıklı bir gelişim göstermeleri için çaba göstermek, hepimizin ortak sorumluluğudur” dedi.

Sportif Eğitim Uzmanı Mutlu Günay eşliğinde Muğla Atatürk Spor Salonunu gezen öğrenciler, Basketbol U14 Erkekler Anadolu Şampiyonları maçını izlediler.

Öğrenciler on hafta boyunca uygulama eğitimlerini Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Spor Salonları, Yüzme Havuzu, Gençlik Merkezleri ve idari birimlerde tamamlayacaklar.
MUĞLA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ'NDE SPOR YÖNETİMİ UYGULAMA EĞİTİMLERİ BAŞLADIMUĞLA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ'NDE SPOR YÖNETİMİ UYGULAMA EĞİTİMLERİ BAŞLADIMUĞLA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ'NDE SPOR YÖNETİMİ UYGULAMA EĞİTİMLERİ BAŞLADI

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN