NE KADAR ÇOK SATIŞ O KADAR ÇOK MAMA

Fethiye'de uzun yıllardan bu yana Salı Pazarı'nın kapalı alanında kurulan ikinci el pazarında giysiden süs eşyasına, el işi ürünlerden plaklara kadar birçok ürünü bulabilmek mümkün. Burada satış yapan vatandaşlardan bazıları kendilerine ek gelir sağlarken bazıları da sokak hayvanlarına yardım ediyor.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Yükselen kur fiyatları vatandaşın alım gücünü azalttı. Ekonomik anlamda sıkıntı çeken vatandaşların yeni uğrak noktası Salı Pazarı’nda kurulan ikinci el pazarı oldu. Kıyafetten süs eşyalarına kadar birçok çeşit ürünü burada bulmak mümkün. Burada satış yapan vatandaşlardan bazıları kendilerine ek gelir sağlarken bazıları da sokak hayvanlarına yardım ediyor.


“KAZANDIĞIMIZ GELİRLE SOKAK HAYVANLARINI BESLİYORUM”
Buradan kazandığım gelirle sokak hayvanlarına mama alıyorum diyen Nalan Eryılmaz,’’ İkinci el pazarında stant kuruyorum. Eşimizden dostumuzdan topladığımız kullanılmayan ikinci el ürünleri burada satıyoruz. Buradan kazandığımız gelirle sokak hayvanlarını besliyorum. Yaklaşık 15 20 tane sokak kedisine mama alıyorum. Kedilere mama almak için satış yapıyorum. Kedileri doyurmak kolay olmuyor. Gelen zamlardan sonra mama fiyatları da arttı. Ne kadar çok ürün satarsak o kadar çok kediye mama alabiliyorum’’ dedi.
NE KADAR ÇOK SATIŞ O KADAR ÇOK MAMANE KADAR ÇOK SATIŞ O KADAR ÇOK MAMANE KADAR ÇOK SATIŞ O KADAR ÇOK MAMANE KADAR ÇOK SATIŞ O KADAR ÇOK MAMA

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN