Off-Road Fethiye Yarışı nefesleri kesti

Türkiye Akdeniz Offroad Kupası 1. Ayak Fethiye yarışı sona erdi. Yarışmada başarılı olan sporcular ödüllendirildi.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Son Dakika 48 -

Fethiye’de gerçekleşen Offroad yarışında nefes kesen dakikalar yaşandı. Özel donanımlı araçlar Esenköy Parkur alanında kıyasıya mücadele etti. 12 ilden katılımın sağlandığı Türkiye Akdeniz Offroad Kupası 1. Ayak Fethiye yarışında birbirinden güçlü 25 araç katılım sağladı. Araçlar “kayaköy virajı”, “Babadağ rampası” adı verilen ve araçların en çok zorlandığı çamurlu su parkurunda kıyasıya yarıştı. Zorlu etaplarda arızalanan araçlar çekiciler ile kurtarılırken, bazı araçlar ise kendi çabaları ile yarışı tamamladı. Fethiye halkının yoğun ilgi gösterdiği yarışta seyirciler alkış ve ıslıklarla yarışmacılara destek verdi. Yarış sonunda başarılı olan sporculara ödülleri takdim edildi. 

MİLLETVEKİLİ DEMİR OFFROAD PARKURUNDA TUR ATTI

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir beraberinde İlçe Başkanı Turgay Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri parkurda Offroad araçları ile tur atıp, yarışa start verdiler. Böyle yarışların Muğla ve Fethiye için çok önemli olduğuna değinen AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, “her zaman sporun ve sporcunun destekçisi olacağız” dedi. 
“FETHİYE’DE FARKLI SPOR DALLARINI HAYATA GEÇİRİYORUZ”

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, “Fethiye’mizde gerçekleşen Offroad yarışları çok güzel geçti. Halkımızda yoğun ilgi gösterdi. Fethiye’de farklı spor dallarını hayata geçiriyoruz. İlerleyen yıllarda da motorlu sporlar devam edecek” ifadelerini kullandı.

“ORGANİZASYONLARIN DESTEKÇİSİ VE BİREBİR TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş, “Fethiye’nin gelişimi ve tanıtımı açısından böyle organizasyonlara daima destekçisi ve birebir takipçisi olacağız. Fethiye’ye bu organizasyonu getiren yetkililere canı gönülden teşekkür ediyorum. Böyle projelerin daima arkasında olacağız”  şeklinde konuştu.

“FETHİYE’MİZİN BU TÜR ETKİNLİKLERE İHTİYACI VAR”

Karaçulha Gönüllüleri Derneği Başkanı Halil Hancı ise “ Burası Off-road yarışları, motor yarışları, araba yarışları için özel bir alan. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Fethiye’mizin tanıtımı ve gelişmesi için bu tür etkinliklere ihtiyacımız vardı. Bu tür etkinlikler bizim Fethiye’mizin tanıtımı için çok güzel bir etkinlik. Tekrardan emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN