Ölüdenizli turizmcilerden ziyaretler

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Esnaf Ve Sanatkârlar Odası, Gençlik Hizmetleri Ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Ticaret Ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. Sohbet eşliğinde geçen ziyaretlerde Ukrayna Rusya savaşından turizme kadar çeşitli konulara değinildi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten ve Yönetim Kurulu Üyeleri bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir’i makamında ziyaret eden Başkan Kökten ve Yönetim Kurulu Üyeleri Esnaf Odası Başkanı Soydemir ile Ukrayna Rusya savaşı hakkında istişarede bulundular.
Kendilerini ziyaret ettiklerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mehmet Soydemir,’’Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi ve yönetim kurulu Esnaf Odamızı 5. Dönem seçilmemizden dolayı ziyaret ettiler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Muhammet başkan ve yönetim kurulu arkadaşlar Fethiye Ölüdeniz’in daha çok turizme kazandırılması için çok emek sarfeden Fethiye için bir değer olduğuna inanıyorum. Genç arkadaşlara her zaman böyle fırsatlar verilmesini temenni ediyorum. Ukrayna Rusya savaşı hakkında görüşüyoruz. İnşallah bu savaş biter ve turizm açısından olumlu olur’’ dedi.
Ardından Gençlik Hizmetleri Ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit’i ziyaret eden Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı ve Yönetimi burada da ilgiyle karşılandılar. Ziyaret için teşekkür eden Harun Reşit Yiğit,’’ Ölüdeniz Turizm geliştirme Kooperatifi Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri bugün bize ziyarette bulundular. Kendilerine bu ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Biz kooperatiflerle ve STK’lar ile devamlı işbirliği içerisindeyiz. Geçtiğimiz Ekim ayında Ölüdeniz’de yaptığımız Fethiyespor Festivali kapsamında organizasyona Başkanım bizzat katıldı ve etkin rol aldı. Bu anlamda kendisine teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki yıl Ekim ayında Ölüdeniz’de daha büyük bir organizasyon yapacağız. Bunun planlamasını şu anda yapıyoruz. Ölüdeniz’de yüzme, bedensel engelliler plaj voleybolu ve Federasyonun faaliyeti olarak plaj voleybolu Türkiye Şampiyonası’nı aldık. Orada iyi bir plaj voleybolu sahası yaparsak uluslararası organizasyonlar için büyük bir etki olacak. Bu anlamda kooperatifin çok büyük katkısı var. Kendilerine teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.
Son ziyaret ise Ticaret Ve Sanayi Odası’nda gerçekleşti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Osman Çıralı,’’ Öncelikle Muhammet kardeşim ve Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Biz Ticaret Odası olarak tüm kurumları bir arada tutup Fethiye ile ilgili elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Turizm ile ilgili neler yapabileceğimizi ve hazırlıklarla ilgili bize bilgi verdiler. Belcekız Plajı’nda yeni bir planlama yapılıyor. Bununla ilgili bilgi paylaşımında bulunduk. Ayrıca sosyal medyada bir çalışmaları var. Bunun bilgilendirilmesini de yaptılar. Gerçekten güzel bir çalışma. Bizden de destek istediler. Biz her zaman tanıtımın yanındayız. Kendilerini bu çalışmalardan dolayı kutladık ve destek olacağımızın sözünü verdik. İnşallah 2022 sezonu iyi geçer. Şuan da bulunan Rusya Ukrayna savaşı biran öne biter. Güzel bir sezon geçiririz diye düşünüyorum’’ ifadelerini kullandı.
Gerçekleştirdikleri ziyaret ile ilgili konuşan Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten,’’ Bugün için yönetimimiz ile birlikte Esnaf Odası Başkanı Mehmet Bey’e seçim sonrası tebrik için gittik. Oradan Gençlik Spor Müdürlüğü’ne gittik. Ölüdeniz’de yapılacak olan bu yaz ki aktiviteler hakkında görüşmeler yaptık. Sonrasında Ticaret Odası’na geldik. Osman Başkan ile görüşmeler yaptık. Biz Ölüdeniz ve Kooperatif olarak Fethiye’nin tanıtımı için Discover Ölüdeniz adında bir site kurmuştuk. Bu site ile ilgili tüm Fethiye tanıtımını yapmayı hedefliyoruz. Bunun için de sosyal medya da ciddi bir sponsorlu reklamlar vereceğiz. Bunun için kendilerinden destek istedik. Aynı zamanda bu güzel karşılama için tüm yönetime teşekkür ederim’’ dedi.
HaberHaberHaber

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN