Prof. Dr. Ummuhan Gökova söyleşide kadınlarla buluştu

Fethiye Belediyesi'nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri devam ediyor. Bu kapsamında Prof. Dr. Ummuhan Gökova, Fethiye Kadın Danışma ve Dayanışma Derneği'nin organizasyonunda Türkiye Sakatlar Derneği'nde söyleşide bir araya geldi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Söyleşiye Fethiye Belediyesi Başkan Vekili Melek Gözde Gürsoy Hoşafçı da katılım sağladı. Kadınların sorularını Prof. Dr. Ummuhan Gökova içtenlikle cevapladı. Prof. Dr. Ummuhan Gökova toplumda kadına yönelik eşitsizliklerle ilgili düşüncelerini aktardı.  
Hoşafçı, “Mücadeleyi ve dayanışmayı arttıracağız”
Akademisyen Ummuhan Gökova’yı 8 Mart etkinlikleri kapsamında ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Fethiye Belediyesi Başkan Vekili Melek Gözde Gürsoy Hoşafçı, “Şiddetin olmadığı, görünür görünmez kadın emeğinin sömürülmediği, nafaka, eşit işe eşit ücret hakkını savunmak zorunda kalmadığımız bir dünya mümkün. Bunu hep birlikte biz kadınlar başaracağız. Bu bağlamda koşulsuz ve amasız mücadeleyi ve dayanışmayı arttıracağız. Bu yıl Fethiye Belediyesi olarak ‘8 Mart’ dileyen tüm sivil toplum kuruluşlarının etkinlikleri ile geçsin istedik. Fethiye Belediye Başkanlığı ve STK’lar işbirliği ile tüm etkinliklerimiz paylaşıldı. 4 Şubattan bu yana birbirinden farklı etkinliklerle Fethiyelilerle buluştuk. Belediyemiz ve ilgili STK’larımızın etkinlikleri 10 Mart’a kadar sürecek. Harika bir söyleşide bulunan değerli akademisyenlerimize bizlerin sorularına içtenlikle cevap verdiği için teşekkür ederim” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN