Ratem'den Ankara çıkarması

Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Şerbetçioğlu, Ankara'da bir dizi ziyaret gerçekleştirerek, Yerel Uydu TV'lerinin sorunlarına kalıcı çözüm üretebilmek için oluşturulan sistem anlatıldı, sorunlar görüşülerek, talepler iletildi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Şerbetçioğlu beraberinde RATEM Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İlhan Yalçın ve Mustafa Öztürk İşler, Genel Sayman Zafer Beyaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Faruk Hamurcu ve Hakan Kandemir ile birlikte Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. 
RATEM Başkanı Şerbetçioğlu ve beraberindeki heyet ilk ziyaretini AK Parti Medya ve Tanıtımdan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’a yaptı. Ziyarette daha önce iletilen talepler hakkında görüşüldü. 
Yapılan bir diğer ziyaret ise AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım’aydı. Ziyarette sektörün sorunları ve çözüm önerilerinin yanı sıra talepler kendisine iletildi. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunularak, destek istenildi. 
Şerbetçioğlu ve beraberindeki heyet tarafından TÜRKSAT Pazarlama Koordinatörü Süleyman Kuzu’ya gerçekleştirilen ziyarette yapılan görüşmelerde konu; Yerel Uydu Televizyonlarının sorunlarına kalıcı çözüm üretebilmek için oluşturulan sistemdi. 
Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Şerbetçioğlu, “Önümüzdeki günlerde de diğer Siyasi Parti Genel Başkanları ve Büyükşehir Belediye Başkanlarını ziyaret ederek, sorunlarımızı ve taleplerimizi iletmeye devam edeceğiz” dedi. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN