Rehabilitasyon Merkezleri Antalya'da buluştu

Türkiye'de bulunan 3017 Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi için Antalya Kemer'de Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri Kongresi yapıldı. Kongreye Ak Parti Grup Başkan Vekili Cahit Özkan Başkanlığında Milletvekilleri, Daire Başkanları, Genel Müdürler, Üniversiteden Akademisyenler onlarca Dernek Vakıf ve Sivil Toplum Kuruluşları katılmışlardır.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Özel Eğitim Dernekleri Muğla İl Başkanı aynı zamanda Nursel Özdemir Kurumları Kurucusu Salih DÜNDAR ve Fethiye’de bulunan Saygın Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Son Atılım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi  ‘4. Özel Eğitimde Rehabilitasyon Merkezlerinin rolü ve eğitim niteliklerinin arttırılması konulu’ 5-8 Kasım tarihleri arasında Antalya-Kemer’de yapılan toplantıya katıldılar. 
Toplantıya Muğla İlinden ayrıca Bodrum ideal Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi,  Bodrum Umudum Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Milas Sarı Sıcak Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi, Köyceğiz Güney Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi, Ortaca Coşku Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi katılmışlardır. 
Program öncelikle Yusuf Akgün resim sergisi ile başlayarak Protokol Konuşmalarıyla devam etmiştir.  Prof. Dr. Sezgin Vuran, Prof. Dr. Binyamin Birkan, Prof. Dr. Ahmet Konrot, Prof. Dr. İbrahim Halil Diken gibi birçok Profesörün sunum yaptığı toplantıda Özel Eğitimde Rehabilitasyon Merkezlerinin rolü ve eğitim niteliklerinin artırılması üzerine istişarelerde bulunulmuştur. Özel Eğitim Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Yunus Kılıç‘ın değerlendirmeleriyle devam eden toplantı oldukça yoğun bir katılımla gerçekleşmiştir. 
Muğla İl Başkanı aynı zamanda Nursel Özdemir Kurumları Kurucusu Salih Dündar Muğla ilinden katılım gösteren tüm Rehabilitasyon Merkezi Kurucularına teşekkür ederek şöyle devam etti: ‘ 3 günlük verimli ve yoğun bir katılımla gerçekleşen toplantımızda sektör temsilcilerimizle karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunduk. Alanında uzman birçok Profesörün yaptığı açıklamalar sektörümüz açısından oldukça faydalı oldu. Burada tüm çabamız özel çocuklarımızın eğitimlerini en doğru ve en iyi şekilde alabilmesidir. Nursel Özdemir Kurumları adına Ergoterapi uzmanlarımız, Prep uzmanlarımız, Odyologlarımız, Disleksi Uzmanlarımız, Aba Programımız, Duyu Bütünleme Uzmanlarımız, Psikologlarımız ve Dil Terapistlerimiz ile Muğla’nın en büyük ve kapsamlı kurumu olmanın gururuyla burada toplantıya katıldım.  Muğla ilimizde bulunan diğer Rehabilitasyon Merkezi kurucularımızla da görüşme fırsatı bulduk. Karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunduk. Sektörümüzün daha ileri kulvara taşınması için elinden geleni yapan başta Özel Eğitim Dernekleri Genel Başkanımız Yunus Kılıç olmak üzere tüm Yönetime teşekkür ediyorum.’ dedi. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN