SADET KANSIZ'DAN ESNAF VE HASTA ZİYARETLERİ

Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız vatandaşların ekonomik anlamda sıkıntılı bir dönem geçirdiği zamanda esnafları ve hastaları yalnız bırakmıyor. Vatandaşların sorunlarını yaptığı açıklamalarla dile getiren Sadet Kansız yaptığı ziyaretler ile de yanlarında olduğunu gösteriyor.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız esnaf ve hasta ziyaretlerine devam ediyor. Ekonomik anlamda sıkıntı yaşayan vatandaşların dertlerini yaptığı açıklamalar ile dile getiren Sadet Kansız yaptığı ziyaretler ile de vatandaşın yanında olduğunu gösteriyor.
Ülke olarak çok zor zamanlardan geçtiklerini ifade eden Sadet Kansız “mazot 25 liraya dayanmış, vatandaş neye elini atsa cebi yanıyor. Evine ekmek götürmeye zorlanan vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya çalışıyoruz. Esnaflarımızı, hasta vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz” dedi.


“VATANDAŞ EKMEĞİM YOK DERKEN SAYIN CUMHURBAŞKANI SAĞLIKLI YAŞAMAK İÇİN TAVSİYELERDE BULUNUYOR”
Yaşanan ekonomik sıkıntıları iktidarın görmezden geldiğini söyleyen Sadet Kansız “Vatandaş geçinemiyorum diye feryat ediyor. Günlük ekmek parası bulamayan esnaflarımız, ilaçlarını alamayan hasta vatandaşlarımız var. Sayın Cumhurbaşkanı çıkıyor ben her gece yatmadan önce manda yoğurdu içine Medine Hurması, kestane balı, yulaf ezmesi koyup yiyorum diyor. Vatandaş ekmeğim yok derken Sayın Cumhurbaşkanı sağlıklı yaşamak için tavsiyelerde bulunuyor. O söylediği gıdaların fiyatından haberi yok herhalde. Asgari ücretle geçinmeye çalışan işçinin, 3 bin lira ile ay sonunu getirmeye çalışan emekli vatandaşlarımızın aklıyla dalga geçiyorlar. Vatandaşın derdine çare bulamıyorsunuz, bari aklıyla dalga geçmeyin” diye konuştu.


“İKTİDAR MİLLETİN DERTLERİNİ ÇÖZECEK ÇARELER ARAMAK YERİNE ELLERİNDEN KAYIP GİDEN KOLTUKLARININ DERDİNE DÜŞMÜŞ DURUMDA”
Bu iktidarın artık sorunları çözemeyeceğini belirten Sadet Kansız “İktidar yanlış politikalarla ülkeyi soktuğu bu durumda çıkarmaya çalıştıkça daha yanlış işler yapmaya başladı. Diğer taraftan vatandaşın dayanacak gücü kalmadı. Millet aç. İktidar milletin dertlerini çözecek çareler aramak yerine ellerinden kayıp giden koltuklarının derdine düşmüş durumda. Ne yaparız da koltuklarımızda kalmaya devam ederiz derdinde. Seçim yasası ile yatıp kalkmaya başladılar. Kendilerine göre nasıl uydurubaliriz onu düşünüyorlar” dedi.
“Ne yaparlarsa yapsınlar ilk seçimde gidecekler” diye konuşmasına devam eden Sadet Kansız “Yolcu yolunda gerek. Artık bu iktidarın devam etme şansı kalmadı. Ne yaparlarsa yapsınlar ilk seçimde gidecekler. Yolcudur Abbas, Bağlasan durmaz. Gün gelecek, GELECEK iktidara gelecek” dedi.
SADET KANSIZ'DAN ESNAF VE HASTA ZİYARETLERİ

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN