SAYISAL TAKOGRAF VE DİJİTAL EHLİYET İŞLEMLERİ ARTIK FTSO'DAN YAPILIYOR

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerinin ticari hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Karayolu taşıma araçlarının sürücüleri, sayısal takograf işlemlerini artık Muğla'ya gitmeden Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasından yaptırabilecek. Böylece FTSO, sayısal takograf işlemlerinin yapılabilmesi için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) yetkilendirdiği 159 'Yetkilendirilmiş Kayıt Merkezi'nden biri oldu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Karayolu taşımacılığı yapan FTSO üyelerinin işlerini kolaylaştırmak üzere TOBB’a yapılan başvurunun olumlu sonuçlandığını açıklayan FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, sadece Oda üyelerinin değil Fethiye ve Seydikemer’deki taşımacılık sektöründe hizmet veren sürücülerin sayısal takograf işlemlerini Muğla’ya gitmeden Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasından yaptırabileceklerini bildirdi. Çıralı, “Sayısal takograf işlemlerini yaptırmak üzere Muğla gitmek zorunda kalan Oda  üyelerimiz başta olmak üzere olmak üzere bölgemizdeki ticari sürücülerin ortaya çıkan iş ve zaman kaybını bertaraf etmek amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği nezdinde çalışma başlattık. Başvurumuza olumlu yanıt aldık ve Odamız Sayısal Takograf Sistemi ile ilgili işlemler için Yetkilendirilmiş Kayıt Merkezi oldu. Konuyla bizzat ilgilenerek başvurumuzun olumlu yanıtlanması sürecini hızlandıran TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ediyorum. Odamız üyelerine ve bölgemiz ticari taşıt sürücülerine hayırlı olsun.” diye konuştu.
Çıralı, sürücü kartı almak isteyenlerin, FTSO’ya başvuru formu, 1 adet biometrik resim ve sürücü belgesi ile başvurmasının yeterli olduğunu kaydetti. SAYISAL TAKOGRAF VE DİJİTAL EHLİYET İŞLEMLERİ ARTIK FTSO'DAN YAPILIYOR

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN