Şehit Öğretmenlere Lokma

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeni ile Fethiye Kaymakamlığı tarafından Fethiye Merkez Camii'nde şehit öğretmenler için lokma döküldü.Düzenlenen etkinliğe Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat'ta katıldı.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Son Dakika 48 - Ersin DAL

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri saat 10.30’da Fethiye Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya’nın Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat’ı ziyaret etmesi ile başladı.Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya ardından Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı makamında ziyaret etti.Etkinlikler Fethiye Kaymakamlığı tarafından Merkez Cami’nde şehit öğretmenler adına lokma dökülmesi ile devam etti.Fethiye kaymakamı Eyüp Fırat ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya’nın da katıldığı etkinlikte vatandaşlara ve öğrencilere lokma ikramı yapıldı.
Öğretmenler Günü kutlamaları ile ilgili açıklama yapan Fethiye kaymakamı Eyüp Fırat “Öğretmenler Günü’müzü bu hafta itibariyle dolu dolu geçirmeye çalışıyoruz. Sabah ziyaretlerimiz oldu. Bugün de şehit öğretmenlerimizin anısına mevlit programı olacak ve burada lokma dağıtımı olacak. Bu vesileyle şehit öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bütün Milli Eğitim camiasının da Öğretmenler Günü’nü tebrik ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN