Seydikemer'de sel felaketinin yaraları sarılıyor

Seydikemer'in Çaltılar, Yayla Karaçulha ve Bekçiler Mahallelerinde medyada gelen şiddetli yağış sonrası yaşanan sel nedeniyle bazı evleri su bastı, tarım arazileri ve yollar zarar gördü. Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Kaynak, zarar gören mahalleleri ziyaret ederek, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz'ün talimatıyla yaraların sarılacağını ifade etti.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Seydikemer’de bugün yaşanan şiddetli yağış, Çaltılar, Yayla Karaçulha ve Bekçiler Mahallerinde hayatı olumsuz etkiledi. Şiddetli yağış sonrası oluşan sel, Çaltılar, Yayla Karaçulha ve Bekçiler Mahallesindeki yolları kullanılamaz hale getirirken tarlaları ve bazı evleri su bastı. 
Yaşanılan sel felaketi sonrası durumu öğrenen Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Ankara’da olmasından dolayı bölgeye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerini yönlendirdi. Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Kaynak ile Fen İşleri Müdürü Muharrem Gökcen de Çaltılar, Yayla Karaçulha ve Bekçiler Mahallelerine giderek mahalle muhtarlarından bilgi alıp, bölgede inceleme yaptılar. Seydikemer'de sel felaketinin yaraları sarılıyorSeydikemer'de sel felaketinin yaraları sarılıyor
VATANDAŞLARIN MAĞDURİYETİ GİDERİLECEK
Çaltılar Mahalle Muhtarı Nural Kaya; “Afet dolayısıyla arazilerimizi, yollarımızı ve evlerimizi sel bastı. Zararımız çok büyük. İnşallah devletimizin yardımıyla yaralarımızı saracağız. Sabahtan İlçe Tarım, AFAD sağ olsun arkadaşların hepsi ilgilendi” dedi.
Çaltılar Mahalle Muhtarı Nural Kaya’dan yaşanan sel baskınlarıyla ilgili bilgi alan Belediye Başkan Yardımcısı Kaynak, yaşanan afet sonrası ortaya çıkan zararı kendi gözleriyle gördüğünü belirterek; “Çaltılar Mahallemizde mağduriyetimiz var. Devletimizin gücü ve belediyemizin destekleriyle inşallah en kısa zamanda mağduriyetinizin giderileceğini düşünüyoruz. Yakup Başkanımızın da çok selamı var. Kendisi Ankara’da olduğu için gelemediler. Tekrar geçmiş olsun, yaralarınızı en kısa zamanda saracağız” diye konuştu.Seydikemer'de sel felaketinin yaraları sarılıyor
Çaltılar Mahallesindeki incelemelerin ardından Yayla Karaçulha Mahallesine giderek incelemeler yapan Başkan Yardımcısı Kaynak, mahalle muhtarı Mustafa Kaşıkçı’dan bilgi aldı. 
Yayla Karaçulha Mahalle Muhtarı Mustafa Kaşıkçı; “Yayla Karaçulha’da yağış dolayısıyla biraz sıkıntılarımız oldu. Seydikemer Belediye Başkan Yardımcımız Ramazan Kaynak ve Fen İşleri Müdürü Muharrem Gökcen mahallemizi ziyaret etmişlerdir. Kendilerine ve Sayın Yakup Başkanımıza teşekkür ediyorum. Başkanımız gereken yapılacak dedi. Hepsine teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Gerekli çalışmaların yapılacağını söyleyen Başkan Yardımcısı Kaynak; “Değerli muhtarımıza geçmiş olsun dileklerimizi getirdik. Yakup Başkanımız Ankara’da olduğu için onunda geçmiş olsun dileklerini getirdik. Dün akşam Çaltılar, Bekçiler ve Yayla Karaçulha’da sel afeti olmasından dolayı Fen İşleri Müdürümüzle incelemelerde bulunduk Muhtarıma ve mahalle halkına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum” dedi.  Seydikemer'de sel felaketinin yaraları sarılıyorSeydikemer'de sel felaketinin yaraları sarılıyor

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN