Seydikemer'in sevilen muhtarı Köse, son yolculuğuna uğurlandı 

Seydikemer'in Yayla Dont Mahallesi muhtarı Mustafa Köse, uzun süredir mücadele ettiği amansız hastalığı nedeniyle vefat etti. Muhtar Köse Fethiye'nin Esenköy Mahallesinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye’nin Esenköy Mahallesinde bir dönem muhtarlık yapan, 2015 yılında Seydikemer İlçesinde mahalle konumuna getirilen Yayla Dont Mahallesinin kurucu muhtarı olan ve iki dönemdir muhtarlık görevini yürüten Mustafa Köse, hayatını kaybetti. 
Haber66 yaşında vefat eden muhtar Köse'nin Fethiye'nin Esenköy Mahallesinde düzenlenen cenaze törenine Seydikemer Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş, Ramazan Kaynak, Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven, Seydikemerli ve Fethiyeli muhtarları, ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı. Gözyaşlarının sel olduğu cenaze töreninde sevenlerinin omuzlarında taşınan Muhtar Köse, ikindi namazına müteakip dualar eşliğinde toprağa verildi.

Haber
Muhtar Köse'nin vefat haberinin ardından başsağlığı mesajı yayımlayan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz; "Dont Mahalle Muhtarımız Mustafa Köse’nin vefat haberini büyük bir üzüntü ile öğrendim. Muhtarımız Merhum Mustafa Köse’ye Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum." İfadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN