'Tesisleri gezdim sporumu seçtim'

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor Müdürlüğü'nün düzenlemiş olduğu 'Tesisleri Gezdim Sporumu Seçtim' projesi başladı. Bu proje ile öğrenciler yetenekli oldukları spor dallarında kendilerini geliştirme imkanı bulmuş olacaklar.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Son Dakika 48 - Ersin DAL

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor Müdürlüğü’nün ortak projesi olan “Tesisimi Gezdim Sporumu Seçtim” projesi başladı. Proje kapsamında Atatürk İlkokulu’ndan gelen öğrencilere basketbol, hentbol, karete, güreş ve judo olmak üzere 5 spor branşı tanıtıldı. Öğrenciler sırayla bütün spor branşlarını deneyerek, sporlar hakkında bilgi edinip eğlenceli vakit geçirdiler.
BUGÜN PROJEYE START VERDİK
Projeyi değerlendiren Fethiye Gençlik Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit,’’ Bugün İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte ortak bir projeye başladık. Bu proje kapsamında ilçe merkezinde bulunan 3. ve 4. sınıf öğrencilerini tesislerimize getirdik. Öğrenciler antrenörler eşliğinde çalışıyorlar.  Hem branş tanıtımı yapmak, hem de sporu tabana yaymak ve daha geniş kitlelere ulaşmak için buprojeyi başlattık. Bu proje kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürümüzle bir protokol yaptık. Bugün projeye start verdik. Proje yaklaşık 3 ay sürecek. İnşallah bu proje sporun daha geniş kapsamlara yayılmasında etkili olur’’ dedi.
ÖĞRENCİLERİMİZLE BERABERİZ
Bugün öğrencilerimizle beraberiz diyen İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdinç Kara,’’ Bugün Gençlik Spor Müdürlüğümüz ile ortaklaşa yaptığımız ilçe merkezinde 3. ve 4. sınıf öğrencilere yönelik sporu sevdirme, sporu tabana yayma anlamında önemli olan bir projenin ilk günü. Bugün de öğrencilerimizle beraberiz. Gençlik Spor Müdürümüzün bu projeye büyük katkıları var. Çocuklarımızın sporu tanımasında önemli bir proje olduğunu düşünüyorum. Bu proje de çocuklarımız her branşı yerinde görüp tanıyacak ve spora olan ilgilerini kendileri de fark edip bizim de aynı zamanda yetenekli öğrencileri keşfetmemizi sağlaması açısından da güzel bir proje olacak’’ diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN