Ticaret Odası Sigorta Fuarı'nda

Antalya'da, Antalya Sigorta Acenteleri Derneği (ANSAD) öncülüğünde gerçekleştirilen Uluslararası Sigortacılık Fuarı ve Kongresi'ne Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Sigorta Acenteleri Muğla İl Delegesi Kemal Hıra da katıldı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Antalya’da, Antalya Sigorta Acenteleri Derneği (ANSAD) öncülüğünde Uluslararası Sigortacılık Fuarı ve Kongresi düzenlendi. 3 Mart’ta başlayan ve 5 Mart tarihinde sona erecek olan fuara Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Sigorta Acenteleri Muğla İl Delegesi Kemal Hıra da katıldı. Fuarda Muğla’yı Başkan Yardımcısı Hıra ile birlikte Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Meclis Başkanı H. Koray Özcan, MUTSO 15’inci Meslek Komitesi (Bankalar - Sigorta - Emlak) Başkanı Ceren Poyraz, Sigorta Acenteleri Muğla İl Delegeleri Taner Boyacı, Murat Yerli ve MUTSO Komite Üyesi Durmuş Eroğlu temsil etti. 

Sigorta ve reasürans şirketlerinin, sigorta aracılarının, sigorta ile ilgili kuruluşların, özel sektörün, üniversite-araştırma kurumlarının, yerel yönetimlerin, sivil toplum kuruluşlarının ve diğer ulusal-uluslararası kuruluşların ortak buluşma noktası olan fuar sektöre ilişkin son gelişmelerin konuşulduğu oturumlar ve sigortacılığın geleceğine ilişkin sunumlarla, 5 Mart Cumartesi gününe kadar devam edecek.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN