Trafik çalıştayı Fethiye'de gerçekleştirildi

Fethiye, Seydikemer, Köyceğiz, Ortaca ve Dalaman İlçelerini kapsayan trafik çalıştayı Fethiye Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda 5 ilçenin trafikle ilgili temel konuları değerlendirildi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 -


Fethiye Kaymakamı  Eyüp Fırat Başkanlığında, Trafik görevlerinin yerine getirilmesinde karşılaşılan sorunlar çözüm önerileri, trafik görevlerinin planlanması, meydana gelen trafik olayları ve kazalardan kaynaklı ölüm ve yaralanmaların azaltılmasının yönelik çalışmaların değerlendirildiği Trafik Çalıştayı gerçekleştirildi. Muğla ilinin trafik sorunlarının çözümüne yönelik olmak üzere Fethiye, Ortaca , Dalaman, Köyceğiz ve Seydikemer ilçelerinin trafik sorunlarına yönelik yapılan çalıştaya İlçelerin belediye başkanlıkları, İlçe Emniyet Müdürlükleri/Amirlikleri, İlçe Jandarma Komutanlıkları, İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri, Karayolları 131. Şube Şefliği, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlıkları, Trafik Denetleme amirlikleri ve Fethiye Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği temsilcileri katıldı.

Fethiye, Seydikemer, Köyceğiz, Ortaca ve Dalaman İlçelerini kapsayan trafik çalıştayı Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat başkanlığında Fethiye Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleştirildi.  Gerçekleştirilen trafik çalıştayında değerlendirmede bulunan Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, “Çalıştayımızın hayırlı olmasını temenni ediyorum. Burada Seydikemer, Ortaca, Dalaman ve Köyceğiz Fethiye ile beraber 5 ilçemizin trafik ile temel konularını değerlendiriyoruz. Bir alt çalıştayı yapıldı daha önce teknik arkadaşlar baktılar bizde üzerinden geçeceğiz. Bizden sonra da Sayın Valimizin başkanlığın da tüm il ile ilgili genel bir değerlendirme yapılacak. Trafik çok boyutlu bir mesele o yüzden tüm paydaşlar burada, emniyet, jandarma, milli eğitimimiz, karayolumuz var. Faydalı bir toplantı olacağı kanaatindeyim, ben misafir gelen bütün kardeşlerime ilçe kaymakamı olarak hoş geldiniz diyorum. Toplantının da hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. 5 ilçemizle Fethiye’mizin ev sahipliğinde trafik çalıştayı düzenledik. Bu trafik çalıştayının alt komisyonu geçen hafta yapılmıştı. Sorunlar aşağı yukarı değerlendirilmişti. Verimli ve yararlı bir toplantı oldu. Trafik muhakkak herkesin sorunu. Biz bu minvalde İnşallah ilde Sayın Valimizin başkanlığında yapılacak çalıştayla beraber bu işe nokta da konacağını düşünüyorum. Burada tabi en temel meseleleri değerlendirdik. Hem kendi yapabileceğimiz hem Belediyenin bünyesinde olanlar hem Bakanlıklar vasıtasıyla yapılabilecek olanlar. Hem bahsettiğimiz hem daha farklı konularda değerlendirme yapıldı. İşin teknik uzmanları tarafından da değerlendirildi. Sayın Valimizin başkanlığında yapılacak olan genel değerlendirme de artık işin pratiğinde neler yapılabileceğine değinileceğini düşünüyorum” şeklinde konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN