Trafik ışığı canından etti

Çevre Yolu üzeri Karaçulha Mahallesi Kavşağı'nda iki aracın çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında, yol kenarında bekleyen şahıs kaza nedeniyle devrilen trafik ışığı direğinin kafasına çarpması sonucu hayatını kaybetti. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Karaçulha Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı Karaçulha Kavşağı ışıklarında meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı. Cumhuriyet Bulvarı Karaçulha Kavşağı Işıkları’nda 48 HA 696 plakalı araç ile 48 LY 561 plakalı araç çarpıştı. Meydana gelen kazanın şiddeti ile trafik ışığına çarpan 48 LY 561 plakalı araç trafik ışığını devirdi. Devrilen ışık yol kenarında karşıdan karşıya geçmeyi bekleyen Seher Kuşgöz isimli şahsın başına çarptı.
Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ambulans ile kazada yaralanan Seher Kuşgöz ve diğer yaralı Hilmi Manav hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Seher Kuşgöz hayatını kaybetti. Diğer yaralı Hilmi Manav’ın hayati tehlikesi bulunmadığı belirtildi.
Kazayı görüp olay yerine gelen vatandaşlar kavşaktaki trafik ışıklarının düzensiz yandığını ve her gün hem yayalara hem de sürücülere sıkıntı yarattığını ifade ettiler. Meydana gelen kaza ile ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN